Αλήθεια έγινε Δημοσκόπηση στην Κάλυμνο σπο την Τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ

Τελικά η επιβεβαίωση ότι γίνεται επίσημη δημοσκόπηση στην Κάλυμνο ήρθε από τον ίδιο τον Κλεάνθη Λοΐζο στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του καναλιού «ΚΟΣΜΟΣ Τν».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, η εταιρία που διενεργεί την δημοσκόπηση για λογαριασμό του καναλιού λέγεται «POSITION STRATEGY» η οποία μάλιστα για να δώσει καλύτερο δυνατόν αντιπροσωπευτικό αποτέλεσμα έγινε σταθμισμένη δημοσκόπηση ανά γειτονιά.

Οπότε τέλος στα σενάρια περί μαϊμού δημοσκοπήσεων. Έχει γίνει με βεβαιότητα. Αν ξέρατε όμως το αποτέλεσμα θα σας επηρέαζε; Θα είχε το αποτέλεσμα της όποιας δημοσκόπησης την δύναμη να σας κάνει να κάνετε κωλοτούμπα και να ψηφίσετε κάτι διαφορετικό τώρα μόνο και μόνο για να είστε με το νικητή των εκλογών;

Καιρός να μάθουμε να ψηφίζουμε με πιο σοβαρά κριτήρια!!

**Άρα αυτή την στιγμή ο κύριος Λοίζος ξέρει τον επόμενο Δήμαρχο!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!