Θεόφιλος Καμπούρης - ένα νέο πολιτικό πρόσωπο που μας εξέπληξε

Ακόμα ένα νέο πολιτικό πρόσωπο μας εξέπληξε σήμερα. Οφείλουμε λοιπόν να τον συγχαρούμε. Μιλάμε για τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, Θεόφιλο Καμπούρη με την παράταξη του Γεώργιου Ρούσσου και για την εξαίρετη τηλεοπτική εμφάνιση του στο Αιγαίο Τν.

 

Έδειξε να είναι αποφασισμένος να δουλέψει για το καλό του νησιού και όχι για την καρέκλα και να μην φοβάται να πει την άποψη του. Τέτοιους νέους χρειάζονται και στις τρείς παρατάξεις. Ελπίζουμε να δούμε πολλές τέτοιες ευχάριστες εκπλήξεις απ ‘ όλες τις παρατάξεις καθώς θα περνάνε οι μέρες και θα παίρνει ένας-ένας σειρά για να μιλήσει στην τηλεόραση.

Του ευχόμαστε καλή τύχη!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!