Ανακοίνωσε η παράταξη «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» δύο ακόμα μεγάλα ονόματα

Με δελτία τύπου η παράταξη "ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ" ανακοίνωσε την συμμετοχή στις εκλογές ακόμα δύο μεγάλα πολιτικά ονόματα. Ανακοίνωσαν λοιπόν τον κύριο Γεώργιο Ανδρέου και τον κύριο Γιάννη Καβουκλή. Δύο ακόμα πολύ ισχυρά ονόματα μπαίνουν στο πολιτικό στίβο με την παράταξη του Δημήτρη Διακομιχάλη.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ  11-10-2010

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοινώνουμε τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού μας του εκλεκτού μας συμπολίτη κ. Γεωργίου Ανδρέου.

Ο κ. Ανδρέου, χρόνια υπάλληλος στο Πολεοδομικό Γραφείο της Επαρχίας Καλύμνου, παλαιός Δημοτικός Σύμβουλος, με μεγάλη πείρα στη διοίκηση και την αυτοδιοίκηση, με την εμπειρία του στον τομέα της δραστηριότητάς του, την εργατικότητα του και προπάντων με το μεγάλο του ενδιαφέρον για την πρόοδο του νησιού μας θα βοηθήσει τα μέγιστα για τη νίκη της παράταξης μας στις εκλογές της 7ης / 11 / 2010 .


------------------------------------


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο μας του συμπολίτη μας κ. Γιάννη Καβουκλή.

Ο κ. Καβουκλής γεννήθηκε το 1972. Είναι παντρεμένος  με την Ευδοκία Πιζάνια  και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Έχει τελειώσει την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού  και είναι 2ος Μηχανικός. Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται στον πρωτογενή τομέα  με την αλιεία ξιφία και τόνου.

Ο κ. Καβουκλής  με την εμπειρία του στον τομέα της δραστηριότητάς του, την εργατικότητα του και προπάντων με το μεγάλο του ενδιαφέρον για την πρόοδο του νησιού μας θα βοηθήσει τα μέγιστα για τη νίκη της παράταξης μας στις εκλογές της 7ης / 11 / 2010.

-Από το γραφείο της παράταξης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!