Δελτίο Τύπου Δημοτικής Παράταξης «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ"   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ανακοινώνουμε τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού μας του εκλεκτού μας συμπολίτη κ. Γεωργίου Κοπανέζου .

Ο Γεώργιος Κοπανέζος γεννήθηκε  στην Κάλυμνο το 1956. Αποφοίτησε από το Νικηφόρειο Γυμνάσιο το 1974 kopanezosκαι είναι πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου  , τμήμα Δημόσιας Διοίκησης το 1979. Είναι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό κα Μαρία Κυπραίου και πατέρας τεσσάρων αγοριών . Υπηρέτησε ως έφεδρος αξιωματικός πεζικού και εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 1999-2002 .

Υπήρξε σύμβουλος συνδικαλιστικού οργάνου καταστημάτων Ιονικής Τράπεζας Νήσων Αιγαίου. Υπηρέτησε ως διευθυντής Τράπεζας Ιονικής – ΑΛΦΑ από το 1987-2002 στην Κάλυμνο . Από το 2003-2005 στη Λέρο και από το 2005 έως και σήμερα κατέχει τη θέση του διευθυντή του καταστήματος στο νησί μας

 

Ο Επικεφαλής της παράταξης

Δημήτρης Διακομιχάλης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!