ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Άρνηση παράδοσης ημερολογίων κατασκαευής και βλαβών και καθυστέρηση παραδοσης

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ - "ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ"ΚΑΛΥΜΝΟΣ  8-10-2010 ΠΡΟΣ: ΔΕΥΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥΚΟΙΝ:  ΜΜΕ Η πρόσκλησή σας να παραστώ στη σημερινή «συνέντευξη τύπου» μετά τις επανειλημμένες βλάβες δεν αποτελεί την ουσιαστική πράξη ενημέρωσης του καλυμνιακού λαού.

Επί δέκα μήνες και πλέον σας ζητώ τα ημερολόγια κατασκευής και βλαβών του έργου, τα οποία αρνείστε πεισματικά και παράνομα να μου χορηγήσετε.

Επί είκοσι μήνες καθυστερεί η παράδοση του έργου χωρίς καμία δικαιολογία εκ μέρους σας.

Την ουσιαστική ενημέρωση,  που θα προκύψει από τον έλεγχο των στοιχείων που πρέπει να μου παραδώσετε, την αγνοείτε και αντί γι’ αυτήν ετοιμάζετε επικοινωνιακό σόου, στο οποίο αρνούμαι να συμμετάσχω.

Η οξείδωση των μηχανημάτων, οι συνεχείς βλάβες των αντλιοστασίων, που είχαν ως αποτέλεσμα την επιβολή προστίμου εκ μέρους του Λιμεναρχείου και τόσα άλλα αποδεικνύουν ότι το έργο είναι προβληματικό και δυσλειτουργικό.

Αναμένουμε άμεσα τα στοιχεία που ζητήσαμε.

Ο Επικεφαλής της παράταξης

Δημήτρης Διακομιχάλης

 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!