Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Μανώλη Μουσελλή

Φίλες και φίλοι, Αδιαμφισβήτητη είναι πλέον η αλήθεια σε  όλους μας ότι, τα επόμενα έτη θα είναι κρίσιμα για τον καθένα μας, αλλά και για τον τόπο μας γενικά. Ο  Βρισκόμαστε εν μέσω μιας εθνικής οικονομικής ύφεσης, που με τις ραγδαίες και καθοριστικές τις αλλαγές επηρεάζει άμεσα και το οικονομικό περιβάλλον του νησιού μας. Τώρα που οι αδυναμίες μας έχουν γίνει πιο ορατές από ποτέ ,τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τις μετατρέψουμε σε αρετές.
Κάθε σκέψη αναβλητικότητας, θα κάνει το παρόν το δικό μας αφόρητο και το μέλλον των παιδιών μας αβέβαιο. Οι χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ 2007-2013 είναι η τελευταία ευκαιρία να αποκτήσει η περιοχή μας τις υποδομές που χρειάζεται. Η δύσκολη οικονομική περίοδος που διανύουμε, δημιουργεί νέες υποχρεώσεις στους Ο.Τ.Α. που οφείλουν να σταθούν δίπλα στους πολίτες που πλήττονται περισσότερο.

*  Η διοικητική μεταρρύθμιση που επιχειρείται από την κυβέρνηση με το σχέδιο «Καλλικράτης», αποτελεί τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση των τελευταίων χρόνων. Ο νέος νόμος αλλάζει ριζικά τα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα και σε όλους του τομείς ευθύνης της αυτοδιοίκησης μεταφέροντας  νέες αρμοδιότητες  και πολλές νέες υποχρεώσεις. Οι  οργανισμοί  τοπικής  αυτοδιοίκησης, καλούνται να  παίξουν  πρωταγωνιστικό  ρόλο  και  να  γίνουν  οι κύριοι εκφραστές  των  προβλημάτων  που  αντιμετωπίζουν  οι  δημότες  τους.

*  Τα τελευταία χρόνια στο νησί μας  έχουν επιτελεσθεί πολλά έργα, σημαντικά από κάθε άποψη, που βοηθούν στην ανάπτυξη, προάγουν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, αναβαθμίζουν τις υποδομές και καλυτερεύουν την καθημερινότητα του πολίτη. Θα μπορούσαν όμως να γίνουν περισσότερα. Ο τόπος μας έχει ανάγκη και άλλα πράγματα. Άλλωστε, ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Η προσπάθεια και ο αγώνας αυτός, για την κατάκτηση του καλύτερου, πρέπει να συνεχιστεί.

Για να αντιμετωπιστούν όμως, όλες οι παραπάνω προκλήσεις και ανάγκες, ο τόπος μας χρειάζεται εμπειρία, γνώση, αποφασιστικότητα και τόλμη.

Μ’ αυτά τα κριτήρια επέλεξα να συμπορευτώ με την συνδυασμό “ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” του δημάρχου Γεωργίου Ρούσσου, ενός ανθρώπου που στην πολυετή ενασχόληση του με τα κοινά απέδειξε ότι διαθέτει όλα τα παραπάνω.

Τελειώνοντας, καλώ όλους τους υποψηφίους και όσους θα πάρουν μέρος με οποιοδήποτε τρόπο στις εκλογές του Νοέμβρη, να δείξουμε πολιτικό πολιτισμό, χωρίς συκοφαντίες και ψέματα, χωρίς προσωπικές επιθέσεις, προασπίζοντας την προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική υπόσταση του «αντιπάλου» μας. Η αντιπαράθεση, οφείλουμε και πρέπει να μείνει στις προγραμματικές θέσεις των συνδυασμών.

 

Εμμανουήλ Γεωργίου Μουσελλής

Λογιστής Φοροτεχνικός

Υποψήφιος Δημοτ. Σύμβουλος

___copy_copy_copy_copy_copy


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!