Συνάντηση Γιάννη Γαλουζή με το Σωματείο «Άγιος Μάμας»

Την γενική του συνέλευση, στον όροφο του πνευματικού κέντρου «ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ», πραγματοποίησε το σωματείο κτηνοτρόφων και ιδιοκτήτων εκτάσεων εκτός οικισμού Καλύμνου ο  «Άγιος Μαμμας». Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν οι εγγραφές νέων μελών στο σωματείο  και γενικότερης φύσεως  θέματα  που άπτονται του σωματείου.

Στην  συνέλευση παραβρέθηκε και ο επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» κ. Γιάννης Γαλουζής, για να δώσει απαντήσεις γύρω από παραπληροφόρηση που υπήρχε σε κύκλους του σωματείου τις τελευταίες ημέρες , για δήθεν αναφορά του στην προεκλογική του ομιλία για εμπλοκή του στις περιουσίες των ιδιοκτητών, εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης η δημοτική παράταξη  «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΟΣ» ανέπτυξε τις θέσεις τις  για το κτηματολόγιο, τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα ,αλλά και τις προτάσεις της παράταξης σε σχέση την ενδεχομένη συνεργασία με το σωματείο στο μέλλον και άκουσε τα προβλήματα που  απασχολούν τον κλάδο τους.

- www.palmoskalymnou.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2020 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!