“ Η σιωπή των…αμνών’’ - Τι γίνεται λοιπόν με το βιολογικό καθαρισμό?

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ " ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ " ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - “ Η σιωπή των…αμνών’’ Τι γίνεται λοιπόν με το βιολογικό καθαρισμό? Γιατί η Δημοτική  Αρχή , γιατί και η Διοικητική Αρχή της ΔΕΥΑ Καλύμνου σιωπά… εκκωφαντικά? Οι τεχνικές υπηρεσίες της ΔΕΥΑΚ δουλεύουν εντατικά προκειμένου να συμμαζέψουν τα  ασυμμάζευτα.

Δε γνωρίζουν άραγε ότι οποιαδήποτε παρέμβαση θα πρέπει να γίνεται μόνο από τον εργολάβο , γιατί το έργο δεν έχει παραληφθεί? Δε γνωρίζουν ότι η βλάβη είναι δομική  και σε λίγο θα σκάψουν όλο το βουνό?  Γιατί βάζουν να απολογείται με ψιθύρους στην πλατεία έκτακτος υπάλληλος ορισμένου χρόνου,  ενώ οι μόνιμοι και οι πολιτικοί προϊστάμενοι  ‘ποιούν την νήσσαν’ ( κοινώς κάνουν την πάπια) ?

Ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτριος Διακομιχάλης  μήνες τώρα ζητά από τις τεχνικές υπηρεσίες και την πολιτική ηγεσία της ΔΕΥΑΚ τα ημερολόγια βλαβών και κατασκευής του έργου, αλλά δυστυχώς κατά παράβαση κάθε νόμου και  κάθε δεοντολογίας αρνούνται πεισματικά. Για πόσο καιρό νομίζουν ? Γιατί το έργο δεν παραλαμβάνεται όπως χιλιάδες άλλα έργα στην Ελλάδα ?

Θεωρούμε αναξιοπρεπές ακόμη και να απαντήσουμε στον εκπρόσωπο τύπου  της παράταξης του κ. Γαλουζή για τα όσα ανέφερε σε τηλεοπτική  εκπομπή. Πάλι καλά που μετά από δέκα μήνες ανακάλυψαν το σκάνδαλο του ΧΥΤΑ, όταν πιο πριν είχαν πιει το αμίλητο νερό. Πάλι καλά που κάπου άκουσαν ότι το BLUE STAR σταμάτησε τις προσεγγίσεις του στην Κάλυμνο, λόγω βλάβης στο λιμάνι. Πάλι καλά που κάτι άκουσαν για το βιολογικό καθαρισμό.   Κάνετε πρώτα αντιπολίτευση  εκεί που πρέπει  και μετά ασχοληθείτε και με μας. Θυμίζετε εκείνη  την παροιμία «έλα παππού μου να σου δείξω τ’ αμπελοχώραφά σου»


-Από το Γραφείο Τύπου

*Τι κατέγραψε η δική μας κάμερα...

 

*Παρουσίαση το θέματος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Τν Κόσμος


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!