Γκάλοπ διεξάγεται στην Κάλυμνο

Γκάλοπ διεξάγεται εκ νέου στην Κάλυμνο, μετά από πληροφορίες που έχουμε, αλλά και από μαρτυρίες συμπολιτών μας, που ερωτήθηκαν τηλεφωνικώς. Το ερωτηματολόγιο είναι περίπου το ίδιο με προηγούμενη δημοσκόπηση, που είχε γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

Ανεξακρίβωτες πληροφορίες,  μιλάνε για «παραγγελία» που έγινε για λογαριασμό της παράταξης του σημερινού Δημάρχου.

Ήταν αναμενόμενο να διεξαχθούν κι άλλες δημοσκοπήσεις, εκτός τις άλλες δύο που έγιναν το προηγούμενο διάστημα. Οι δύο προηγούμενες δημοσκοπήσεις, οι οποίες σημειωτέον δεν «βγήκαν» στην δημοσιότητα (προφανείς οι λόγοι!), δεν έδιναν ξεκάθαρη εικόνα της πραγματικότητας, αφού έγιναν το διάστημα πριν «ξεσπάσει» το σκάνδαλο με τον ΧΥΤΑ (έκδοση του πορίσματος του ΤΕΕ).

Η δημοσκόπηση που διεξάγεται τώρα, είναι φανερό πως θέλει να αποτυπώσει μια κατάσταση, έπειτα και από την έντονη εβδομάδα που είχε στο επίκεντρο τα περί του Νοσοκομείου Καλύμνου. Είναι φανερό πως σκοπός είναι  να φανεί κατά πόσο,  τα όσα διαδραματίστηκαν, «έπληξαν» την παράταξη του Γαλουζή, αφού αυτός ήταν ο στόχος της όλης συντονισμένης προπαγανδιστικής «επίθεσης», εναντίον του αρχηγού και στελεχών της παράταξης «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ».

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν θα δημοσιευτεί ή όχι αυτή η δημοσκόπηση, γεγονός βέβαια που θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα που θα δώσει.

- www.palmoskalymnou.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!