Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!

Σχολίασε το γεγονός ότι δεν αποκλείεται κάποιο ψηφοδέλτιο να μην έχει συμπληρώσει την μαγική 40αρα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων. Για ποια παράταξη να μιλάει άραγε ο κύριος Ρείσης αφού τόσο η παράταξη που εκπροσωπεί όσο και η παράταξη του Δημήτρη Διακομιχάλη μας έχουν ήδη παρουσιάσει την ολοκληρωμένη τους παράταξη.

Άρα καμπανάκι για την παράταξη του κυρίου Ρούσσου υποθέτουμε πως ήταν. Την Πέμπτη θα μάθουμε με βεβαιότητα όταν θα λήξει η προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας.

Καταθέτει την άποψη του πως εναλλάξ χτυπιούνται τα στελέχη της παράταξης «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» κυρίως από την πλευρά του κυρίου Ρούσσου. Μια επίθεση που ξεκίνησε αμέσως μετά την ανακοίνωση της ίδρυσης της παράταξης του κυρίου Γαλουζή. Σκοπός του δημάρχου ήταν να συκοφαντήσει και να δημιουργήσει ένα κλίμα αμφισβήτησης για την παράταξη του Γαλουζή με σκοπό να κερδίσει τους ψήφους των αναποφάσιστών ψηφοφόρων που δεν μπορούσε να τους κερδίσει με κάνοντας τους ρουσφέτια.

Προσπάθεια αποπροσανατολισμό του κόσμου από τα ανοιχτά θέματα που υπάρχου αλλά και τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κάλυμνος και που χωρίς καμία αμφιβολία ήταν ανίκανοι να αντιμετωπίσουν όπως ΧΥΤΑ, Ψιλιανή , Καρπάθειο, Αποχέτευση Τουριστικών Περιοχών, Ιδιωτικοποιήσεις, Ανεργία, Κυκλοφοριακό, Ναρκωτικά, Τουρισμός, Καθαριότητα, Υπερχρέωση του Δήμου, Δημοτική Περιουσία, Αυτεπιστασία, Χρέη στο ΙΚΑ, Κακοδιαχείριση, Αδιαφάνεια, Προεκλογικά Ρουσφέτια, κλπ.

Εκτενές ανάλυση έκανε για το φιάσκο γύρο από το ΧΥΤΑ και πώς η παράταξη του κυρίου Ρούσσου προσπαθεί στην ουσία να φορτώσει τις ευθύνες στους εργαζόμενους που υπέγραψαν και να την γλυτώσουν οι ίδιοι.

Υπαινιγμούς επίσης άφησε για την «μυστικοπαθή και αδιαφανή» τρόπο λειτουργίας αυτό το διάστημα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη που αξίζει να δει κανείς…ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!