Χείμαρρος η κυρία Πελαγία Στεφαδούρου !

Η κυρία Πελαγία Στεφαδούορου με τηλεοπτική της παρουσία στο Τν12 δήλωσε ξεκάθαρα … πιο ξεκάθαρα δεν γινόταν, την υποστήριξη της προς τον κύριο Δημήτρη Διακομιχάλη. Κατηγόρησε ούτε λίγο ούτε πολύ την Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο Γεώργιο Ρούσσο που κατάντησε το νησί έτσι.

Μίλησε ανοιχτά για «κατάντια» και για «διώξουμε λόγω ανεργίας των Καλυμνίων από το νησί». Έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην εικόνα φυγής από το νησί και στην δριμύ οικονομική κατάσταση με τα εμπορικά καταστήματα να κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο.

Αναφέρθηκε ακόμα και στο χρέος του Δήμο προς το ΙΚΑ, ύψους πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Πράγμα το οποίο δημιουργεί τρομερά προβλήματα ασφάλισης και περίθαλψης στους υπαλλήλους του Δήμου. Ακόμα και προβλήματα σε ορισμένους που ετοιμάζονται να συνταξιοδοτηθούν δημιουργεί. Να θυμίσουμε όμως εδώ και την επιστολή του Δήμαρχου για την διπλομισθία  και πως φοβόταν μην χάσει τα ασφαλιστικά του δικαιώματα και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Για τους υπαλλήλους του Δήμου όμως δεν φαίνεται να του καίγεται καρφί! Τυχεροί ήταν τελικά που δεν πέρασαν τελικά το μέτρο που θα τους τίναζε στον αέρα ασφαλιστικά τους εργαζόμενους.

Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην ειπωθούν 2 κουβέντες για την αυτεπιστασία που έδινε ψωμί σε εκατοντάδες οικογένειες. Μια τρομερή κινητήρια δύναμη της Καλύμνικης αγοράς. Η δημαρχία όμως του κυρίου Ρούσσου τροφοδοτούσε μονάχα ελάχιστους «εργολάβους».

Αναφέρθηκε στα σκουπίδια και στην βρομιά που διακοσμούν πολλά σημεία του νησιού μας πλέον σε καθημερινή βάση και την αδυναμία της Δημαρχίας Ρούσσου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το πρόβλημα.

Είπε πάρα πολλά ακόμα η αγαπητή κυρία Στεφαδούρου. Σε μισή ώρα κατάφερε να αναδείξει τις 1000+1 αδυναμίες και ανικανότητες της ανεπαρκής αυτής δημοτικής αρχής.

Χαιρόμαστε πάντα να βλέπουμε τέτοιες δυναμικές γυναίκες με άποψη να εκφράζουν την κοινωνία μας και να ασχολούνται με τα κοινά!  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!