Ο Χ. Κόκκινος στην Κάλυμνο

Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ - ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑΟ κ. Χαράλαμπος Κόκκινος κατά τη διάρκεια παραμονής του στο νησί της Καλύμνου και στα πλαίσια των επαφών του με φορείς και υπηρεσίες του νησιού , επισκέφτηκε το υποκατάστημα του ΙΚΑ.

 

Διαπιστώθηκε και εκεί πως υπάρχει ελλιπής εξυπηρέτηση των πολιτών εξ αιτίας της υποστελέχωσης που παρατηρείται αφού μόλις οκτώ!!! (8) υπάλληλοι καλούνται να ανταποκριθούν στις ανάγκες των 23.000 ασφαλισμένων. 
Στη συνέχεια επισκέφτηκε το «Βουβάλειο» Νοσοκομείο Καλύμνου και είχε συνομιλίες με εκπροσώπους της διοίκησης και των εργαζομένων.
Διατυπωθήκαν σοβαρά προβλήματα στο σύστημα προμηθειών καθώς επίσης και μεγάλες ελλείψεις σε φάρμακα και υγειονομικό υλικό. Καταγράφηκε η ανάγκη τροποποίησης του κανονισμού  λειτουργίας του Νοσοκομείου αλλά και κατασκευής νέων κτιριακών υποδομών. Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την οργή τους για τη μείωση των μισθών τους και την απώλεια του εισοδήματος τους και την κυβερνητική επίθεση στα ασφαλιστικά και εργασιακά τους δικαιώματα.
Την ίδια μέρα ο Κος Κόκκινος είχε συναντήσεις με τους υποψηφίους δημάρχους Κο Ρούσσο, Κο Διακομιχάλη και Κο Γαλουζή  αλλά και με κατοίκους του νησιού όπου του εξέφρασαν την τάση που υπάρχει για απομάκρυνση από το νησί λόγο της αυξημένης ανεργίας που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα ενώ κοινή διαπίστωση είναι  το  «πάγωμα» των αναπτυξιακών δράσεων και των έργων υποδομών.
Ο Κος Κόκκινος, ο οποίος έχει ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Καλύμνου, θύμισε ότι την περίοδο 2004-2009, όταν ήταν Γενικός Γραμματέας της Π.Ν.Α διατέθηκαν στο νησί 75 εκ. ευρώ για έργα όπως: 
- Αεροδρόμιο Καλύμνου
- Κτίριο για ΑΜΕΑ
- Λιμενικά έργα
- Έργα Αφαλάτωσης
- Οδικά έργα (Αργυνώντα Βαθύ)
- Βιολογικός 
- Χρηματοδότηση του πλοίου KALYMNOS STAR κλπ.
Είναι ανάγκη η πολιτεία να στηρίξει το νησί των σφουγγαράδων που τον τελευταίο χρόνο βιώνει πρωτοφανή εγκατάλειψη και μαρασμό.

newskosmos.com

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!