Η κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος με τις ασφαλτοστρώσεις και πλακοστρώσεις δρομίσκων

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ"ΚΑΛΥΜΝΟΣ  28-09-2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος με τις ασφαλτοστρώσεις και πλακοστρώσεις  δρομίσκων  εκατοντάδων μέτρων που οδηγούν σ’ ένα αποκλειστικά και μόνο σπίτι  καθώς και η κατασκευή ακόμη και πάρκινγκ σε ιδιωτικά οικόπεδα προκαλούν το κοινό αίσθημα δικαίου , αφού στρέφονται  σε βάρος της ανάπτυξης του νησιού μας.

Η εργολαβία ανάδειξης των υποβαθμισμένων περιοχών της Καλύμνου έχει μετατραπεί δυστυχώς σε μια  ρουσφετολογική πρακτική που είναι καταδικασμένη στη συνείδηση του καλυμνιακού λαού, αφού δεν αρέσει  ούτε και στους ίδιους τους συνδημότες μας που υποτίθεται ότι εξυπηρετούνται και θα τους καταδικάσουν με την ψήφο τους στις προσεχείς εκλογές.

Θα τους καταδικάσουν γιατί κατανοούν ότι αυτή η πρακτική αγγίζει τα όρια της διαφθοράς και του εκμαυλισμού.

Την ώρα που  κατασπαταλούνται υπέρογκα ποσά για τις πλακοστρώσεις και τις ασφαλτοστρώσεις ιδιωτικών δρόμων, αφήνουν όχι μόνο το δρόμο για το Μουσείο μας , αλλά και άλλους κεντρικούς δρόμους σε τριτοκοσμική κατάσταση.

Τους καλούμε να  συναισθανθούν,  έστω και τώρα στο τέλος της θητείας τους, τις τεράστιες ευθύνες που έχουν και να σταματήσουν τον ξέφρενο αυτό ρυθμό  κατασπατάλησης των χρημάτων του καλυμνιακού λαού  στο βωμό της ψηφοθηρίας και να ξεκινήσουν άμεσα την ανάπλαση στην περιοχή του Μουσείου καθώς και του δρόμου που οδηγεί  σ’ αυτό.

Η μέχρι τώρα συμπεριφορά και τα έργα τους δικαιώνουν την παράταξή μας , η οποία ζητά άμεσο έλεγχο όλων των έργων αυτής της Δημοτικής Αρχής.

-Από το Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!