«Ντρίπλα» του Δημάρχου η τελετή για το οικόπεδο;

Ενώ έχει «κλείσει» ουσιαστικά ο «Θησέας», ο Δήμαρχος δηλώνει πως αναμένει χρήματα από το πρόγραμμα αυτό για την πληρωμή του οικοπέδου στον Αγ. Θεολόγο. Για προεκλογική «φιέστα» δίχως περιεχόμενο, μιλά ο Δ. Διακομιχάλης.

Ο Δήμαρχος προχώρησε, σχεδόν ένα μήνα πριν τις εκλογές, σε μια κίνηση που δείχνει να είναι προεκλογική «ντρίπλα». Κι ενώ δεν υπάρχει καμιά κοντο-πρόθεσμη προοπτική να εξευρεθούν χρήματα, κι ενώ ο «Θησέας» δεν προβλέπεται να «ανοίξει» τουλάχιστον πριν τις εκλογές, εκείνος, για να μην χάσει το προεκλογικό «αβαντάζ» από την περίπτωση της δήθεν αγοράς του οικοπέδου στον Αγ. Θεολόγο, έκανε μια μικρή και σεμνή, αλλά με πολλή προεκλογική σημασία εκδήλωση, στην οποία αναφέρθηκε, πως από δικαστικής πλευράς ξεκαθάρισε το ιδιοκτησιακό με τον χώρο αυτό. Φυσικά δεν στάθηκε μόνο σ’ αυτό, αλλά έδωσε στην όλη εκδήλωση το περιεχόμενο της «επιτυχίας» της ΔΑ που εξασφάλισε τον χώρο για την περιοχή και για την παρακείμενη εκκλησία. Κατ’ ουσίαν όμως ο Δήμαρχος δεν παραδίδει στους κατοίκους τον χώρο, αλλά «εν δυνάμει» τον ονομάζει δημοτικό χώρο, ενώ αυτός θα είναι στην ιδιοκτησία του Δήμου, άρα και στην διάθεση των κατοίκων, ΜΟΝΟ όταν θα καταβληθούν τα δήθεν χρήματα από τον «Θησέα». Όσο αυτά δεν υπάρχουν και δεν καταβάλλονται στο ΤΠΔ, το οικόπεδο δεν είναι σε καμία περίπτωση του Δήμου, αφού μόνο η καταβολή του ποσού σημαίνει ολοκλήρωση της απαλλοτρίωσης.

Η πρόθεση για απαλλοτρίωση του χώρου, είναι μια «παλιά» ιστορία και αποτελεί και ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Δήμου Καλυμνίων.

Έτσι βλέποντας ο Δήμαρχος, πως χρήματα απ’ τον Θησέα δεν «φαίνονται στον ορίζοντα», έκανε μια κίνηση «σκοπιμότητας», με την αφορμή της τελεσιδίκησης της απόφασης απαλλοτρίωσης, προβάλλοντας αυτή την εξέλιξη ως την λύση του όλου ζητήματος.

Εκλογές γαρ και …  όλα είναι δυνατά!

http://www.palmoskalymnou.gr/

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!