Εκπομπή Οψεις & Απόψεις - Νοσοκομείο Καλύμνου

Στην εκπομπή του ο Νικόλας Μακαρούνας ασχολήθηκε με το νοσοκομείο και εκτός των άλλων και με το θέμα των διαγωνισμών για την προμήθεια σε μοσχεύματα. Καλεσμένο είχε τον πρόεδρο των εργαζομένων του νοσοκομείου κ. Ηλία Μακρυλλό με τον οποίο συζήτησε για τις δύο ανακοινώσεις των εργαζομένων που δόθηκαν στην δημοσιότητα.

Ο κ. Μακρυλλός τόνισε το γεγονός, όπως άλλωστε αναφέρουν οι εργαζόμενοι στην πρώτη ανακοίνωση που έχουν δώσει στην δημοσιότητα, ότι εκτός των προεκλογικών παιχνιδιών που παίζονται στον χώρο του νοσοκομείου , υπάρχει τρομερό πρόβλημα σε διάφορες ελλείψεις σε υλικά αλλά και σε προσωπικό στο νοσοκομείο.
Ακόμη αναφέρθηκαν σε μια δεύτερη ανακοίνωση όπου οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν διάφορες παράνομες ενέργειες όπως παραβίαση των κανονισμών και διαρροή κάποιων σημαντικών εγγράφων που προκάλεσαν σύγχυση από το τοπικό κανάλι Αιγαίο τν για καθαρά πολιτικές σκοπιμοτήτες.ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!