Πρόσκληση για δημόσιο διάλογο έκανε σήμερα ο κ. Διακομιχάλης στον κ. Γαλουζή και κ. Ρούσσο

Πρόσκληση για δημόσιο διάλογο έκανε σήμερα ο Δημήτρης Διακομιχάλης στον κ. Γιάννη Γαλουζή και κύριο Γεώργιο Ρούσσο. Ο κύριος Γαλουζής αρνήθηκε για τους δικούς του λόγους ενώ ο κύριος Ρούσσος παρά τ’ ότι αρχικά συμφώνησε, όταν αρνήθηκε ο κύριος Γαλουζής έκανε πίσω και ο ίδιος φοβούμενος υποθέτουμε την ανοιχτή δημόσια συζήτηση με τον Δ. Διακομιχάλη.

Αναλύοντας τις πολιτικές κινήσεις των Τριών αλλά και το κλίμα που επικρατεί, συμπεράνει κανείς πως, ο νούμερο ένα στόχος του κυρίου Ρούσσου αυτή την στιγμή φαίνεται πως είναι ο κύριος Γαλουζής. Οπότε ο κύριος Ρούσσος θέλει να αναμετρηθεί στην ουσία με τον κύριο Γαλουζή. Η μάχη δηλαδή για μία από της δύο θέσεις που οδηγούν στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Η δημόσια αντιπαράθεση μονάχα με τον Διακομιχάλη μόνο κακό θα μπορούσε να κάνει στον Δήμαρχο Γ. Ρούσσο αφού το κλίμα είναι ήδη πολύ βαρύ μετά τις καταγγελίες του Δ. Διακομιχάλη για τα διάφορα σκάνδαλα της παράταξης του Δημάρχου.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει ουσιαστική συζήτηση μεταξύ των Τριών ή αν θα πάμε στις εκλογές χωρίς δημόσια συζήτηση...

 

Αυτό είναι το δελτίο τύπου που μας έστειλε η παράταξη του Δ. Διακομιχάλη…

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ"
ΚΑΛΥΜΝΟΣ  24-09-2010

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σημαντικά προβλήματα φαίνεται να δημιουργεί το επικοινωνιακό πλαίσιο εντός του οποίου διεξάγονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Κλασσική περίπτωση αποτελεί το σημερινό παράδειγμα: Μετά από πρόσκληση της τηλεόρασης «ΚΟΣΜΟΣ» προς τους τρεις υποψηφίους Δημάρχους  του  νησιού μας  και την άρνηση του ενός εξ αυτών , του κ. Ιωάννη Γαλουζή , επειδή δεν είχε την έγκριση της παράταξής του , ο έτερος  και Δήμαρχος Καλυμνίων  κ. Γεώργιος Ρούσσος , ενώ στην αρχή είχε αποδεχθεί την πρόταση , στη  συνέχεια  αρνήθηκε  να προσέλθει , με την πρόφαση της μη προσέλευσης  του κ. Γαλουζή.

Τελικά φαίνεται ότι οδηγούμαστε  σε ‘βουβές’ εκλογικές διαδικασίες, από τις οποίες απουσιάζει ο διάλογος και η πολιτική αντιπαράθεση , με ό,τι αρνητικό αυτό συνεπάγεται για την ενημέρωση και τη διαπάλη των ιδεών, των προτάσεων και των αρχών της δημοκρατικής κοινωνίας μας.

Η σιωπή δεν είναι χαρακτηριστικό  των υγιώς σκεπτομένων πολιτών και εκφράζει ελάχιστο σεβασμό των υποψηφίων στο λαό προς τον οποίο απευθύνονται και του οποίου την ψήφο επιζητούν.

Κρίμα…

O

Επικεφαλής της παράταξης

 

Δημήτρης Διακομιχάλης

ΚΑΛΥΜΝΟΣ  24-09-2010

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!