Πέμπτη 23/9 η δίκη για την εικονική Ναυτολόγηση του προέδρου της ΑΝΕΚ στο “ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ”

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010 θα εκδικασθεί από Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλύμνου, η υπόθεση της εικονικής ναυτολόγησης του Προέδρου της ΑΝΕΚ, Μιχάλη Λελέκη. Στο εδώλιο του κατηγορούμενου, εκτός του Μ. Λελέκη θα καθίσει και ο αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ Α. Σκουμπουρδής και ο Πλοίαρχος του πλοίου.

 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που απάγγειλε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω - κατηγορούνται ως υπαίτιοι του ότι στην Κάλυμνο, την 8-5-2005, με πρόθεση προέβησαν σε εικονική ναυτολόγηση ναυτικού σε πλοίο. Πιο συγκεκριμένα, προέβησαν στην ναυτολόγηση του ναυτικού Μιχάλη Λελέκη στο πλοίο "Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΣ", για το χρονικό διάστημα από 8-5-2005 έως 20-9-2005, αν και γνώριζαν ότι ο Μ. Λελέκης δεν εργαζόταν στο "Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΣ".

Δηλαδή... ο Μιχάλης Λελέκης, Πρόεδρος της ΑΝΕΚ και Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του Γεώργιου Ρούσσου, ναυτολογήθηκε στο πλοίο χωρίς να εργάζεται!!

Άλλο ένα μεγάλο σκάνδαλο που και πάλι αποκάλυψε η "Νησιωτική Διαδρομή"...

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!