ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΊΩΝ

Αποφασίστηκαν χθες, σε σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο με την παρουσία εκπροσώπων των δημ. παρατάξεων και των δημοσιογράφων οι κανόνες που θα διέπουν την προεκλογική καμπάνια των υποψηφίων:

1. Απαγορεύεται η ρίψη βολάν και η ανάρτηση αεροπανό.

2. Απαγορεύεται με οποιοδήποτε τρόπο η αναγραφή συνθημάτων ή άλλων μηνυμάτων στους τοίχους, ιδιωτικούς και δημόσιους.

3. Συμφωνήθηκε ότι κατά μήκος της παραλίας της Κεντρικής Πλατείας, στο πεζοδρόμιο προς την θάλασσα, καθώς και στις πλατείες Μασουριού, Ελιών, σταθμού ταξί, Βοθυνών, (στο πηγάδι), Βλυχαδιών (παραλίας), Χώρας (Σταθμός), Πλατάνου (Βαθύ) και Ρίνας (Βαθύ), μπορούν οι Συνδυασμοί και οι Υποψήφιοι να τοποθετούν ειδικά πλαίσια με Ανακοινώσεις-Αφίσες κ.λ.π, με δική τους ευθύνη.

4. Θα επιδιωχθεί η διοργάνωση συζητήσεων υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων από όλους τους Συνδυασμούς στα Τοπικά Τηλεοπτικά Μέσα, με κεντρικά συντονισμό από τους Επικεφαλής των Συνδυασμών και με τη συναίνεση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων.

5. Τα τοπικά Τηλεοπτικά θα καθορίζουν τον χρόνο και τη σειρά εμφάνισης των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, με κεντρική συνεννόησή τους με τους Επικεφαλής των Συνδυασμών.

6. Θα γίνει ειδική σύσκεψη των Επικεφαλής των Συνδυασμών για την περαιτέρω συμφωνία τους, όσον αφορά το πλήθος των κοινών τηλεοπτικών εμφανίσεών τους ανά Τηλεοπτικό Μέσο είτε ανά δύο είτε ανά τρεις. Κατά τα λοιπά, ισχύουν οι απαγορεύσεις και οι περιορισμοί των σχετικών διατάξεων. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!