Ανοιχτή συγκέντρωση Γαλουζή στην Κάλυμνο

Σε ανοιχτή συγκέντρωση Καλυμνίων στην κεντρική πλατεία, μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Γαλουζής. Ο κ. Γαλουζής αναφέρθηκε σε διάφορα σημεία του προγράμματός του και έδωσε, μεταξύ άλλων, ιδιαίτερη  βαρύτητα στο λιμάνι της Καλύμνο, τονίζοντας ότι θα είναι πρώτο μέλημα της δημοτικής αρχής η κατασκευή του έξω μόλου του λιμανιού και γενικώς η αναβάθμισή του.

Παρά τ' ότι τόσο καιρό η παράταξη του κυρίου Ρούσσου του εξασκούσε δριμεία κριτική για "ελλειψη προτάσεων και προγράμματος ανάπτυξης", ο κύριος Γαλουζής αναφέρθηκε επιγραμματικά στα κύρια σήμεια Αναπτυξιακού Προγράμματος της παράταξης του που ξεπερνά τις 400 σελίδες και όπου αναλυτικά περιλαμβάνονται οι τρόποι υλοποίησης του και η εξασφάλιση των απαραιτήτων πόρων.

Εξαπέλυσε δριμεία κριτική κατά του Δημάρχου Γιώργου Ρούσσου θέτοντας του με νόημα διάφορα ερωτήματα. Έκανε λόγο για σκάνδαλα και αναφέρθηκε με αυστηρό ύφος στο σκάνδαλο ΧΥΤΑ και στις σχέσεις Δημάρχου – εργολάβου. «Οι ρόλοι του Δημάρχου και του εργολάβου είναι διακριτοί» ανέφερε. «Ο Δήμαρχος να υπηρετεί το δημόσιο και ο εργολάβος το προσωπικό του συμφέρον» τόνισε.

Ο κ. Γαλουζής άσκησε –ελαφρότερη- κριτική και στον έτερο υποψήφιο και πρώην Δήμαρχο, Δημήτρη Διακομιχάλη.
Εμείς, είπε, δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό τους πολιτικούς του αντιπάλους, ενώ υποστήριξε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του δεν μάχονται για τις καρέκλες και τα αξιώματα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Καναδός Βουλευτής Γιάννης Κάννης, στην παρουσία του οποίου έκανε ιδιαίτερη αναφορά.

 Ολόκληρη η ομιλία του κυρίου Γαλουζη


... τα έργα και οι μέρες του κυρίου Ρούσσου ...

 

Αυτός είσαστε κύριε Ρούσσο !!

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!