Απάντησε ο Γ. Μαγκάκης στα όσα λέγονται

Βγήκε χθές το απόγευμα ο γνωστός σε όλους μας γιατρός Γιάννης Μαγκάκης, στην εκπομπή του δημοσιογραφικού δίδυμου για να απαντήσει στα όσα έλεγαν και άφηναν να εννοηθούν τις προηγούμενες ημέρες εις βάρος του και εις βάρος της παράταξης του Γ. Γαλουζή.

Αφορμή για την όλη ιστορία ήταν μια τηλεφωνική παρέμβαση κάποιου τηλεθεατή στην εκπομπή του κ. Δ. Διακομιχάλη στο άλλο κανάλι (ΤV12) και τα όσα ακολούθησαν από εκεί και έπειτα με τις τηλεοπτικές παρεμβάσεις/καταγγελίες του Διοικητή του νοσοκομείου Ν. Σακελλαρόπουλου για απειλές.

Εμείς ρωτήσαμε τον ίδιο τον κύριο Διακομιχάλη αν είχε να μας πει περισσότερα σχετικά με την υπόθεση αυτή. Εκείνος μας δήλωσε πως απολύτως καμία σχέση δεν έχει εκείνος και η παράταξη του με την υπόθεση αυτή και πως δεν τους αφορά. Όσο για το μήνυμα που διαβάστηκε στην εκπομπή, μας διαβεβαίωσε πως ήταν επώνυμο.

Η παράταξη του κυρίου Γαλουζή εκτός τις τηλεοπτικές δηλώσεις του Γ. Μαγκάκη αλλά και τις δηλώσεις και παρεμβάσεις του ίδιου του Γ. Γαλουζή εξέδωσε και το δελτίου τύπου που ακολουθεί ...

deltio_tipou_galouzis_8-9-2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε και το σχετικό απόσπασμα της σημερινής εκπομπής του Αιγαίο ΤV…
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!