ΟΤΑΝ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

Σήμερα είδαμε ένα καινούριο φαινόμενο. Οι καλικάτζαροι της μαύρης προπαγάνδας, έχουν ξαμοληθεί στο Ιντερνέτ και συνεχίζουν το μεθοδευμένο τους έργο, με την διαδικασία που εκείνοι γνωρίζουν καλά. Τι είδαμε αυτή την φορά;

Λοιπόν οι «μάστορες» του «ΚΑΛΥΜΝΙΚΑ ΝΕΑ» συνεχίζουν να προκαλούν μια ολόκληρη κοινωνία με ψέματα και στημένα βίντεο.

Σήμερα μας πλάσαραν λοιπόν ένα βιντεάκι, με το οποίο προσπαθούν να βγάλουν «λάδι» τον Δήμο και την Δημοτική Αρχή του Γιώργου Ρούσσου, στο ζήτημα της ανεργίας και της μετανάστευσης, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μόνιμος εφιάλτης για την Κάλυμνο. Οι άνθρωποι στην κυριολεξία δεν έχουν τον Θεό τους, γιατί πιστεύουν σε έναν άλλο Θεό, που λέγεται καρέκλα της εξουσίας και στον βωμό αυτού του Θεού, θυσιάζουν τα πάντα, ακόμη και τον πόνο του Καλύμνιου, την πίκρα του και την απογοήτευσή του.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι.

Οι «κύριοι» που αποτελούν την ομάδα «ΚΑΛΥΜΝΙΚΑ ΝΕΑ» που το επαναλαμβάνουμε δεν είναι ένας αλλά μια ολόκληρη ομάδα, οργανωμένοι και καλά σπουδαγμένοι στην τέχνη της παραπληροφόρησης, επειδή είδαν πως το μεγάλο μείον της Δημαρχίας, την οποία υποστηρίζουν, είναι η έλλειψη ανάπτυξης, η ανεργία και η μετανάστευση και πάνω σ’ αυτά τα θέματα θα παιχτούν βασικά οι εκλογές, και επειδή έχουν δει πως 8 χρόνια τώρα δεν έχουν κάνει το παραμικρό για να ενισχύσουν την Κάλυμνο στους τομείς αυτούς, ξαμολήθηκαν και άρχισαν την παραπληροφόρηση.

Πήραν λοιπόν ένα βίντεο από μια εκπομπή ενός τοπικού σταθμού. Μάλιστα φρόντισαν να μην είναι από το δικό τους μαγαζάκι, ωχ! συγνώμη τον άλλο σταθμό εννοώ, έτσι ώστε να δείχνουν πως είναι αντικειμενικοί.

Και τι έλεγε αυτό;

Μιλούσε για την αύξηση του ποσοστού μετανάστευσης στους νέους επιστήμονες,  εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Θεώρησαν λοιπόν, πως μπορούν αυτό να το πλασάρουν προς τα έξω και να μας παρουσιάσουν την καλπάζουσα μετανάστευση και ανεργία στο νησί της Καλύμνου, σαν αποτέλεσμα της κρίσης που μαστίζει όλη την Ελλάδα. Άρα τι λένε τα πονηρά, αλλά όχι έξυπνα, μυαλά της ομάδας αυτής.  «Δεν φταίμε εμείς για την μετανάστευση που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας στην Κάλυμνο. Φταίει η οικονομική κρίση. Να δείτε και τι γίνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα, δεν είμαστε μόνο εμείς.»

Με αυτά τα γελοία μέσα προσπαθούν να μας πείσουν, πως δεν έχει καμιά ευθύνη κανείς εδώ στην Κάλυμνο και ότι οι συγκυρίες ευθύνονται για τα όσα υποφέρουν οι Καλύμνιοι.

Για μια ακόμα φορά γίνεται συστηματική προσπάθεια από τα σκοτεινά κέντρα της ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ της αλήθειας να θολώσουν τα νερά και σαν πονηρές σουπιές που είναι,  να μας πείσουν πως δεν είναι τα πράγματα όπως φαίνονται. Μια πάγια τακτική τους, που λέει πως για όλα φταίνε όλοι οι άλλοι, εκτός από εκείνους.

Καλά, ακόμα και αν μας περνάνε για ηλίθιους, ανεγκέφαλους και άβουλα πλάσματα, δεν μπορούν να καταλάβουν πως διαθέτουμε την ελάχιστη μνήμη και κρίση, ώστε να καταλάβουμε πως όλα όσα μας πλασάρουν είναι ΨΕΜΑΤΑ; Δεν θυμούνται οι Καλύμνιοι πως η μετανάστευση, τόσο στο εξωτερικό όσο και στα γύρω νησιά, είναι ένα φαινόμενο που μαστίζει τον τόπο τα τελευταία χρόνια, δεν είναι σημερινό φαινόμενο, δεν εμφανίστηκε με την κρίση. Βρήκαν τώρα άλλη καραμέλα, την οικονομική κρίση, να της φορτώσουν όλες τους τις αμαρτίες. ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ! Μα ο ίδιος ο σημερινός Δήμαρχος δεν ήταν εκείνος που μίλαγε πριν από χρόνια για την μετανάστευση και θεωρούσε αυτό το φαινόμενο μάστιγα για την Κάλυμνο; Ο ίδιος και η παρέα του δεν ήταν εκείνοι που περιφέρονταν στην Κω και Ρόδο και έταζαν στους Καλύμνιους μετανάστες «λαγούς με πετραχήλια»;

Κύριοι, εσείς που βρίσκεστε πίσω από αυτή την προσπάθεια, σεβαστείτε την κρίση και την λογική του Καλύμνιου, μην υποτιμάτε την νοημοσύνη του, σεβαστείτε την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο τόπος και μην παραπλανείτε με ψέματα και στημένες ανακρίβειες. Αν σας έχει μείνει κάτι λίγο μέσα σας, εκτός της μανία για την εξουσία, δείξτε λίγο Καλύμνικη συνείδηση. Η πρακτική σας είναι επικίνδυνη για το νησί μας!

-Φανατικός Καλύμνιος


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2020 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!