Η «ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΖΗΤΙΑΝΙΑΣ» του Δημάρχου Καλύμνου

Άναυδος είχα μείνει πριν από λίγο καιρό όταν έφτασε στα χέρια μου η επιστολή αυτή. Μάλιστα ομολογώ πως είχα και αμφιβολίες μέσα μου, αν θα μπορούσε δηλ. τελικά ό δήμαρχος να έχει γράψει μια τόσο θλιβερή και με παντελή έλλειψη αξιοπρέπειας επιστολή, στην οποία, στην ουσία, αμφισβητούσε Νόμο του κράτους, επειδή δεν του επέτρεπε πλέον να γεμίζει τις τσέπες του.

Είπα μέσα μου, πως δεν μπορεί, όλα αυτά τα "φιλοσοφικά" που μας έλεγε κατά καιρούς για την υπερηφάνεια του και την αξιοπρέπεια του να ήσαν απλά παραμυθάκια, για να μας ξεγελάσει και να κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου, καθώς εκείνος διεκδικούσε τα ευρουλάκια της διπλομισθίας. Αλλά, έλα που τελικά είναι πράγματι δική του η επιστολή.

Και δεν μου λέτε… Δεν ντράπηκε αυτός ο άνθρωπος να στείλει την «ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΖΗΤΙΑΝΙΑΣ» στα αρμόδια υπουργεία, στους διευθυντές κτλ. Μάλιστα έφτασε και στο σημείο να εκφοβίσει με τον τρόπο του τον Διευθυντή του Νικηφορείου, όπως θα διαβάσετε και στην επιστολή, μην τυχόν και με τους χειρισμούς του θέματος χάσει και κανένα ευρώ ή ασφαλιστικό δικαίωμα.

Τελικά, ας μας πείτε κύριοι πολιτικοί … έτσι σκέπτεστε όλοι ή είναι προνόμιο μονάχα του κυρίου Ρούσσου; Και μετά η δημοτική αρχή τολμάει  και βγαίνει στο καναλάκι τους και ξεστομίζουν πως εμείς ντροπιάζουμε την Κάλυμνο που βγάζουμε στην φόρα τα κακώς κείμενα και που τα δημοσιεύουμε. Αυτές οι πράξεις δεν μας ντροπιάζουν; Νοιώθουμε υπερήφανοι τώρα όλοι με τα αχαρακτήριστα που έγραψε ο δήμαρχος και κοινοποίησε σ’ όλη την πολιτική και εκπαιδευτική ιεραρχία… μην τυχόν και του ξεφύγει κανένας που ίσως τον βοηθήσει να εξασφαλίσει τα ευρώ.

Να σημειώσουμε επίσης πως υπολογίζεται πως, περισσότερα από 450.000 ευρώ πήρε από μισθούς Δημάρχου και καθηγητού, τα τελευταία 7,5 χρόνια ο κύριος Ρούσσος.

Διαβάστε λοιπόν όλοι την «ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΖΗΤΙΑΝΙΑΣ» και κρίνετε από μόνοι σας, αν είναι ή όχι ντροπιαστική η επιστολή …

epistoli_dimarxou_gia_lefta_selida_1epistoli_dimarxou_gia_lefta_selida_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

epistoli_dimarxou_gia_lefta_selida_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

epistoli_dimarxou_gia_lefta_selida_4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!