Μαρία Τρουμουλιάρη - Δ.Σ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ 25-08-10

Είδαμε την παρακάτω ανάρτηση από το υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γ. Τρικοίλη και θεωρήσαμε σωστά να το αναδημοσιεύσουμε. Oι παρατηρήσεις του είναι κατά την γνώμη μας πολύ εύστοχες  και το βίντεο αναδεικνύει και αποδεικνύει την αισχρή συμπεριφορά κάποιων που θέλουν να λένε πως η παράταξη τους έχει καλές σχέσεις και πως εκφράζει τους νέους.

Εμείς θα σας συμβουλεύαμε να μάθετε πρώτα να τους σέβεστε τους νέους και να μπαίνετε πότε-πότε στον κόπο να ακούσετε τι έχουν να πουν. Ποιός ξέρει; Μπορεί να μάθετε και τίποτα στα «πολιτικά» γεράματα σας!!

Ακολουθεί η παρατήρηση του Γ. Τρικοίλη και το απόσπασμα από το δημοτικό συμβούλιο της 25-8-2010...

" ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΤΡΟΥΜΟΥΛΙΑΡΗ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ. ΕΜΕΙΝΑ ΑΝΑΥΔΟΣ!! ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ? ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ! ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ. ΓΙΑΤΙ?? "


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!