Σ. Ψαρομπά υποψήφια με Δ. Διακομιχάλη

Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε από την Σ. Ψαρομπά και τον Δ. Διακομιχάλη στην εκπομπή της Ε. Κουκιαίνη στο ΤV12, η συμμετοχή της κυρίας Ψαρομπά στο ψηφοδέλτιο του Δ. Διακομιχάλη.

Μια μεγάλη πολιτική δύναμη προστίθεται λοιπόν στο δυναμικό της παράταξης του Δ. Διακομιχάλη. Της ευχόμαστε και εμείς καλή επιτυχία και με το καλό να την δούμε και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο να λέει ελεύθερα την άποψη της και να παλεύει όπως κάνει εξάλλου εδώ και πάρα πολλά χρόνια για το καλό του νησιού με την δική της μοναδική προσέγγιση με μια ιδιαίτερη ευαισθησία για την οικογένεια και τα παιδιά.

**ΣΕ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ (βλεπετε εμεις δεν τα παιρνουμε ετοιμα τα αποσπάσματα , κομμενα και ραμμενα)....ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!