Δείτε το φιάσκο ενός «στησίματος» στο πέλαγος του ΑΙΓΑΙΟ TV.

         «Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο», συμπολίτες. Το ΑΙΓΑΙΟ TV όχι μόνον είναι όργανο Ρουσσικής προπαγάνδας, αλλά «στήνει» και προμελετά καθώς φαίνεται με την δημοτική αρχή τις εκπομπές (...Συγγνώμη, είπα τίποτα καινούριο, τώρα;). Βλέπετε, είναι πολύ σημαντικό για την παράταξη Ρούσσου να είναι το παιχνίδι «σικέ». Το βρίσκει πιο...απλό να παίζει σε δικό της γήπεδο.

       Η βαθύτερη σημασία όμως των "στημένων" σκηνικών είναι προφανής: Ο Ρούσσος θέλει να παίξει μαζί μας, να κερδίσει τον θώκο και γι’ αυτό γίνεται ηθικός αυτουργός των στησιμάτων, χρησιμοποιώντας τους αχυρανθρώπους του για το κόλπο. Ο σκοπός γι’ αυτόν αγιάζει τα μέσα. Η δήθεν σοσιαλμανία του δεν έχει σχέση πια με δημοκρατικές διαδικασίες, παρά μόνο με θρόνους. Αυτονόητο είναι ότι τα ράσα του «ηθικού», που αρέσκεται να ενδύεται, δεν κάνουν τον παπά. Το δήθεν καλό παιδί, το αθώο, ξεχάστε το πια. Από την στιγμή που δεν κάνει χωρίς εξουσία, δεν ωχριά να προσπαθεί ακόμα και να εξουθενώσει ηθικά, οικονομικά, δικαστικά κτλ. τους πολιτικούς αντιπάλους του, να τους διώξει από το «παιχνίδι», προκειμένου να μην του την πάρουν (...την πιπίλα του). Σύνδρομα παιδοπρέπειας, ανευθυνότητας, και ναπολεοντισμού σ’ όλο τους το μεγαλείο.

        Για ποιά πολιτική ηθική μιλάμε πλέον κ. Ρούσσο; Την έχετε τσαλαπατήσει, δεν δικαιούστε να αναφέρεστε σ’ αυτήν, εσείς είστε πλέον "ο βασιλικότερος του βασιλέως".

        Για του λόγου το αληθές των στησιμάτων λοιπόν, δείτε την εξής περίπτωση (ακολουθεί video):

        Ο κ. Κ. Ζαίρης, πολιτικός μηχανικός, υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με την παράταξη Γαλουζή, έκρινε σκόπιμο να διαμαρτυρηθεί στο έτερον τηλεοπτικόν ήμισυ του ερασιτέχνη Μάμμα Χαραμαντά, ότι δεν τον ενημέρωσαν για ερήμην του προσωπική επίθεση που δέχθηκε στο ΑΙΓΑΙΟ TV εκ μέρους του δημάρχου. Το δίδυμο φαίνεται άδραξε αμέσως την ευκαιρία και την μετακύλισε στο «αφεντικό».Όλοι μαζί φαίνεται αποφάσισαν να την «βγουν» στον παραπονούμενο (ακούς εκεί, λέει, να έχει το θράσος να μας διαμαρτύρεται κιόλας...).

        Φάνηκε λοιπόν, από μισόλογα στην αρχή της εκπομπής της 25-8-2010 για τον κ. Ζαίρη, ότι θα εφάρμοζαν το γνωστό σχέδιο «επίθεση και χλευασμός». Έτσι, εντελώς «ξαφνικά», χωρίς φυσιολογικό μάλλον ειρμό στα τεκταινόμενα, έβγαλαν στο τηλέφωνο τον πολιτικό αντίπαλο να του την "πέσουν" κι οι τρείς  μαζί (…άρα «γενναιότητα»).

        Προσέξτε λοιπόν κατ’ αρχήν την έκδηλη ικανοποίηση και το πονηρό χαμόγελο του Μάμμα (σου λέει, «τον πιάσαμε στη φάκα τον Ζαίρη»). Απολαύστε εξηγήσεις της κυρίας (chic, σοβαρές). Δείτε το φανερά προετοιμασμένο ύφος του Δημάρχου.

         Ανέλπιστα όμως γι' αυτούς ο κ. Ζαίρης εξαπολύει μια λογική επίθεση στο θέμα ΧΥΤΑ και ΤΕΕ και τους την «βγαίνει» από αριστερά, αιφνιδιάζοντάς τους. Ο δήμαρχος ασθμαίνει, απροετοίμαστος για κάτι τέτοιο, πέφτει ψυχολογικά και χάνει το ηθικό του ("πήγαιναν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι").

        Ο ερασιτέχνης Μάμμας, τί κάνει, όμως; Απογοητευμένος από την κατάπτωση του «αφεντικού», ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΝΕΥΜΑ (!), εν είδει coach, να κάμει επιτέλους την προδιαγεγραμμένη επίθεση (...έτσι κατάντησαν την πολιτική, ποδόσφαιρο). Η κάμερα "αποθανατίζει" τις κινήσεις του. Ο δημοσιογράφος του μπελά και των ύβρεων το αντιλαμβάνεται και είναι εμφανής η τρικυμία στην ψυχή του και την έκφρασή του. Απολαύστε την αμηχανία του, γυρίζει αλλού, δήθεν να απευθυνθεί, αλλά τίποτα (δεν είναι χαμένος σαν το παιδί που έκαμε ζαβολιά, ...ο καημένος;)

Δείτε προσεκτικά το video ...
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!