«Ερμηνευμένη» πρόσκληση του δημάρχου στην προσεχή ομιλία του.

Καλυμνιές και Καλύμνιοι,

Την Κυριακή 29 Αυγούστου και ώρα 8:30 το βράδυ, στην Κεντρική Πλατεία του νησιού μας, θα μιλήσει ο Δήμαρχος κ. Ρούσσος Γιώργος, ξεκινώντας την νέα (...ολόφρεσκια, μετά μόλις μια τετράχρονη θητεία στο Επαρχείο και οκτάχρονη στο Δήμο, that’ s just KAREKLOMANIA) νικηφόρα πορεία της Καλύμνου (…θεωρεί την πορεία Του ταυτόσημη με την τύχη  της Καλύμνου ο άνθρωπος… την βάψαμε) προς τις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Κοιτάζουμε με καθαρή ματιά τον κάθε Καλύμνιο και την κάθε Καλυμνιά (…αγκαλιά με τον εργολάβο και όλους τους διαπλεκόμενους της μιας και μοναδικής "παρέας" μου…).

Είμαστε περήφανοι για το έργο μας (σκουπιδαριό παντού, αναρχία κι ασυδοσία, μια κοινωνία ανάστατη από προκλητικές πολιτικές συμπεριφορές της άρχουσας ομάδας, ημιτελή κι εγκαταλελειμμένα έργα και σκάνδαλα ).

Ξέρουμε και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις και να σχεδιάσουμε τις νέες ευκαιρίες για την Κάλυμνο και τους Καλύμνιους (θέλουμε να είμαστε παντοτινοί αυτοκράτορες στο σβέρκο σας, μόνον εμείς κατέχουμε το know how, όλοι οι άλλοι είναι ανίκανοι, αφήστε μας λοιπόν να σας λέμε έτσι, εμείς και το πελαγίσιο TV μας ).

Συνεχίζουμε τον αγώνα και την προσφορά στην πατρίδα μας (…με κάποιες χιλιάδες ευρώ μηνιάτικα για κάποιους επιτήδειους, τακτική "αργά τα ζα μου", πλήρη αποτελμάτωση υπηρεσιών … ΑΓΩΝΑΣ και ΠΡΟΣΦΟΡΑ, δηλαδή)

Σας καλούμε λοιπόν την Κυριακή 29 Αυγούστου και ώρα 8:30 το βράδυ, στην Κεντρική Πλατεία του νησιού μας, στο νέο αγώνα Νίκης για την Κάλυμνο της δημιουργίας, της αισιοδοξίας, της αυτοπεποίθησης και της αξιοπρέπειας (Όλα όσα χάθηκαν ως αξίες στην διακυβέρνησή μας δηλαδή, μην προβληματίζεστε όμως, εμείς πάντα αυτά τα «κουφά» θα λέμε, επειδή σας θεωρούμε πρωτίστως κουτούς).

ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!