Ακόμα μία μεγάλη «πολιτικη» Χυλόπιτα έφαγε ο Δήμαρχος Γιώργος Ρούσσος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε. Ο Δήμαρχος Γ. Γεώργιος Ρούσσος είχε κάνει προσπάθεια να εντάξει στο δυναμικό της παράταξης του ακόμα μια δραστήρια νέα του νησιού μας. Όνομα δεν θα σας πούμε. Αλλά μπορούμε να σας πούμε πως «του την είχε φυλαγμένη»!!

Έχοντας μάλλον ξεχάσει την απαράδεχτη, γελοία και συμφεροντολογική -όλα για την παράταξη- συμπεριφορά του στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν δράσεις και πρωτοβουλίες νέων ανθρώπων και κυρίως της εν λόγω Καλυμνιάς, για χάρη ανάδειξης δράσων των κολλητών, τόλμησε ο Δήμαρχος να της προτείνει να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του!
Η φίλη μας όμως δεν τσίμπησε και ζήτησε από τον Δήμαρχο να την αφήσει να απολαύσει το καφεδάκι της και πως δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην παράταξη του! Έτσι απλά… τον έστειλε αδιάβαστο … να πάει να χωνέψει την "πολιτική" χυλόπιτα και να αναζητήσει αλλού θύμα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!