ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η «ΟΜΑΔΑ» ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ «ΑΘΩΟ» ΚΑΛΥΜΝΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Δήμαρχος έστειλε ένα mail σε όσους φυσικά θεωρεί "φίλους" του για να ευχαριστήσει μέσα από αυτό τον Γιώργο, τον φίλο του για την προσπάθειά του να ... ενημερώσει τους συμπατριώτες μας. Ο άνθρωπος δεν έχει πια ούτε ιερό ούτε όσιο. Αφού δημόσια διακύρηξε πως το ΑΙΓΑΙΟ TV είναι το πλέον έγκριτο μέσο και πως είναι ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟ σ' εκείνον και την παράταξή του, τώρα αναγνωρίζει δημόσια και τον ΚΑΛΥΜΝΙΚΑ ΝΕΑ ως έναν ακόμη φίλο του που συμβάλλει στην ενημέρωση του τόπου.

Αν είναι δυνατόν να λειτουργεί κατά αυτό τον τρόπο ο πρώτος πολίτης του νησιού και να προάγει την μονόπλευρη ενημέρωση, την παραποιημένη αλήθεια και την παραχάραξη των όσων λέγονται από τους πολιτικούς διά μέσω των ΜΜΕ. Γιατί δεν μας λέει πως το ΚΑΛΥΜΝΙΚΑ ΝΕΑ, δεν είναι απλά ένα φιλικό προς αυτόν μέσο (διαδικτυακό) αλλά πως πίσω από αυτό είναι ο ίδιος και η ομάδα του που μεθοδευμένα και στοχευμένα "κατασπαράσσουν" την αλήθεια και διατρευλώνουν τα πάντα. Μέθοδοι γνωστοί Γκαιμπελικοί και Γεωργαλικοί, που δεν πείθουν όμως ακόμα και τον πιο ανυποψίαστο, αφού ο κόσμος μέσα στην δυστυχία που βιώνει όλο αυτό το διάστημα, έχει πλέον "ξυπνήσει" και μπορεί να καταλάβει τι παίζεται μέσα από όλα αυτά.
Ο ίδιος ο Δήμαρχος, έρχεται αυτή την στιγμή να μας πείσει πως έχει έναν φίλο του "τον Γιώργο" ο οποίος παλεύει για την ενημέρωση και για την στήριξη στον από παντού βαλλόμενο Δήμαρχό μας, και θέλει να τον ευχαριστήσει. Δεν μασ ΠΕΙΘΕΙ δεν είμαστε τόσο εύκολοι "χαύτες" κ. Δήμαρχε. Ξέρουμε πολύ καλά πως εσείς και η ομάδα σας (τους ξέρουμε έναν προς έναν και προσεχώς θα τους αποκαλύψουμε) βρίσκεστε πίσω από αυτόν τον (ανύπαρκτο ή αψυράνθρωπο) φίλο σας Γιώργο (Γ.Ρ., Γ. Μ., κ.α. και ο νοών νοείτω).
Είδατε την επίθεση και το ξεσκέπασμα που δέχεται αυτή η σελίδα και γι αυτό τρέξατε να το καλύψετε. Δεν τα καταφέρατε και κρίμα στον κόπο σας κύρις Δήμαρχε.
Θα τα πούμε προσεχώς με σχετικά στοιχεία και αποκαλύψεις για όλο αυτό το αισχρό σκηνικό που έχει στηθεί εις βάρος της καλυμνιακής κοινής γνώμης.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!