ΚΑΛΥΜΝΟ: «ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ»

Τελικά δεν είναι μόνο μια διαδικτυακή φάρσα αυτό που γίνεται εδώ από έναν συγκεκριμένο χρήστη, αλλά πρόκειται για μια ενορχηστρωμένη προπαγάνδα, από ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ που είναι καλά οργανωμένη και διαθέτει τα πλέον κατάλληλα μέσα, ώστε με ταχύτητα να επεξεργάζεται και να "ανεβάζει" στο facebook και στο youtube διάφορα βίντεο, κατάλληλα "κομμένα και συρραμμένα".

Αποτελεί μιαν επικίνδυνη μορφή προπαγάνδας, μια προσφιλή μέθοδο από διάφορες προπαγανδιστικές ομάδες, από κέντρα προσηλυτισμού, που χρησιμοποιούν κάποια κείμενα και αφού τα έχουν "πειράξει" κατάλληλα, έπειτα τα πλασάρουν ως αλήθειες, για να πετύχουν τους στόχους τους. Ποιοι είναι αυτοί;

Η παραπλάνηση του αποδέκτη και η κάμψη κάθε αντίστασης της συνείδησής του.

Η πρακτική που ακολουθείται από συγκεκριμένα κέντρα τα οποία με "άνανδρο" τρόπο προσπαθούν να παραπλανήσουν τους πολίτες με την παραπάνω μέθοδο, έχει στόχο να πετύχουν την παραποίηση της αλήθειας μέσα από μια αληθοφανή προβολή βίντεο. Έτσι αφού προηγείται η εκ της κάμερας προπαγάνδα, από τα ΜΜΕ που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία, ακολουθούν τα άλλα κέντρα, που επεξεργάζονται και προβάλλουν τα ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ βίντεο. Το «έγκλημα» είναι πλέον πλήρες.

Τι κάνουν λοιπόν αυτοί οι κύκλοι;

_1.      Παίρνουν τα βίντεο από διάφορες εκπομπές, τόσο των δικών τους μέσων όσο και άλλων.

_2.      Τα επεξεργάζονται κατάλληλα και βρίσκουν τα σημεία εκείνα που τους βολεύουν

_3.      Ξέρουν ότι κατά την πορεία του λόγου κάποιου, λέγονται διάφορες φράσεις που αφού απομονωθούν, μπορούν να δώσουν μια εντελώς διαφορετική εντύπωση απ' αυτή που θα υπήρχε αν προβάλλονταν στο σύνολό του το βίντεο

_4.      Στην συνέχεια αρχίζουν το «κόψε – ράψε» με αποτέλεσμα να απομένουν στιγμιότυπα που παραποιούν στο σύνολό τους τα λεγόμενα των ομιλητών

Πρόκειται κατά συνέπεια για μια πρακτική ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ των λεγομένων και ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ της αλήθειας, με έναν τρόπο έντεχνο και αρκετά πειστικό για τον απλό και ανυποψίαστο αποδέκτη.

Και τι μας λένε;

«ορίστε, να η αλήθεια και όχι ειπωμένη από εμάς, αλλά από τους ίδιους τους αντιπάλους μας»

Φυσικά οι ανυποψίαστοι πολίτες, αυτό δεν το γνωρίζουν, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορούν να φανταστούν πως υπάρχουν τέτοια κέντρα που μηχανεύονται παρόμοιες διαδικασίες. Η γνώση της ψυχολογίας της μάζας από αυτά τα κέντρα είναι αρκετά ικανοποιητική, αφού γνωρίζουν όχι μόνο τον τρόπο που τα προβάλλουν, αλλά και την χρονική στιγμή που το κάνουν. Λένε δηλαδή πως, αφού είναι ακόμη καλοκαίρι και όλοι βρισκόμαστε σε μια κατάσταση χαλάρωσης, άρα είναι η κατάλληλη στιγμή να «διεισδύσουν» στις συνειδήσεις των πολιτών και να πετύχουν την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ τους.

Πρόκειται λοιπόν για μια μεθοδευμένη πρακτική, η οποία είναι άκρως επικίνδυνη, γιατί έχει στόχο την «ΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ» μέσα από την παραπληροφόρηση και την παραποίηση της αλήθειας. Το μόνο που απομένει είναι εμείς να καταλάβουμε αυτή την πρακτική, να την καταδικάσουμε και να απομονώσουμε αυτά τα κέντρα και τους φορείς τους. Οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε πως δεν πρόκειται για μια αθώα διαδικτυακή παρουσία, αλλά μια «ΣΤΗΜΕΝΗ» δράση μιας καλά μελετημένης και οργανωμένης ομάδας, που δεν σέβονται σε καμία περίπτωση την αξιοπρέπειά μας ούτε την κρίση μας, αλλά να καταλάβουμε πως είναι «άνανδροι» και επικίνδυνοι, αφού χρησιμοποιούν το χειρότερο μέσο, την ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.   

-ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ kalymniosfanatic


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!