Να γίνει έλεγχος σ' όλα τα εργα της 3Κ στην Κάλυμνο

Απ’ ότι καταλάβατε μπήκαμε για τα καλά στην προεκλογική περίοδο, με άγριες διαθέσεις  απ’ όλες τις παρατάξεις. Η παράταξη του κ. Γ. Ρούσσου παλεύει με νύχια και με δόντια να δικαιολογήσει τα όσα τους προσάπτει η παράταξη του κ. Δ. Διακομιχάλη  με τα οποία, απ’ ότι καταλάβαμε, τουλάχιστον στην ουσία των θεμάτων, συμφωνεί και η παράταξη του κ. Ι. Γαλουζή.

Τα σκάνδαλα κι οι υποψίες για «όχι και τόσο καθαρές δουλειές» της δημοτικής αρχής έρχονται το ένα πίσω από το άλλο. Δεν έχουν τέλος. Κάθε βδομάδα βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι καινούργιο, αλλά τελικές απαντήσεις δεν βλέπουμε να παίρνουμε από το κράτος και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς όσο και από την δικαιοσύνη.

Ξεκινήσαμε με το σκάνδαλο Σκουμπουρδή: Η υπόθεση πήγε στην Περιφέρεια, όπου τα κάνανε θάλασσα, και μετά, για να το βγάλουν από πάνω τους, το έκαναν πάσα –εκεί που έπρεπε από μιας αρχής- στον εισαγγελέα! Περιμένουμε να μάθουμε κι από εκει, τί έγινε τελικά.

Μετά πήγαμε στον ΧΥΤΑ όπου τουλάχιστον εδώ έχουμε φτάσει αισίως και στο σημείο να έχουμε ένα πόρισμα πραγματογνωμοσύνης που λέει πώς πληρώθηκαν 354.000 ευρώ για εργασίες που δεν έγιναν. Τα στοιχεία έχουν πάει και στον εισαγγελέα και περιμένουμε να μάθουμε, ποιός φταίει. Το μόνο σίγουρο είναι πως την πολιτική ευθύνη την έχει η Δημοτική Αρχή.

Πριν το σκάνδαλο ΧΥΤΑ…Κατά την διάρκεια του σκανδάλου ΧΥΤΑ… και μετά το πόρισμα για σκάνδαλο ΧΥΤΑ έτρεχε και η συζήτηση για το άλλο μεγάλο πρόβλημα. Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από την μη άρτια λειτουργία, κατά τις καταγγελίες της παράταξης Δ. Διακομιχάλη, για τον ΒΙΟΚΑΛ ( Βιολογικό Καθαρισμό Καλύμνου). Εδώ είχαμε καταγγελίες από τον κ. Δ. Διακομιχάλη σχετικά με την ποιότητα του μπετόν, την άρνηση να δοθεί αντίγραφο του ημερολόγιου του έργου και του βιβλίου που καταγράφονται οι βλάβες, παράπονα για την αφόρητη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ευρύτερη περιοχή, αλλά το σημαντικότερο απ’ όλα είναι την μη παραλαβή του έργου από την ΔΕΥΑΚ! Γιατί, κύριε Μαστροκούκο, δεν το παραλαμβάνετε, αφού, όπως λέτε, λειτουργεί άρτια το έργο;

Με αφορμή λοιπόν το Σκάνδαλο ΧΥΤΑ αλλά και την ομιχλώδη κατάσταση γύρω από τον ΒΙΟΚΑΛ, η παράταξη Διακομιχάλη ζητάει από το Δημοτικό Συμβούλιο να ξεκινήσει έλεγχος σε όλα τα έργα που έχει κάνει η εταιρία 3Κ στην Κάλυμνο.

Με την πρόταση αυτή ο  Γιάννη Γαλουζής σε τηλεφωνική παρέμβαση του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση Κόσμος σήμερα 17-8-2010 συμφώνησε να ζητηθεί να γίνει έλεγχος στα έργα που έχει εκτελέσει η εταιρία 3Κ στην Κάλυμνο, προκειμένου να υπάρξει πλήρης διαφάνεια και να δουν, τί τελικά συμβαίνει με τα έργα στο νησί.

Δείτε την σχετική επιστολή της παράταξης  Διακομιχάλη…

 DSC00848


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!