Η συνεντευξη τύπου Διακομιχάλη-Τάτση για το πόρισμα ΧΥΤΑ

    Στις 11/8/2010 στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου οι κ.κ. Διακομιχάλης Τάτσης παρουσίασαν το πόρισμα του ΤΕΕ για το έργο ΧΥΤΑ Καλύμνου.     Κύριο συμπέρασμα της ομιλίας τους ήταν ότι το πόρισμα των πραγματογνωμόνων κ.κ.ΤΑΣΟΥ ΦΛΩΚΟΥ και ΓΙΑΝΝΗ ΤΑΡΝΑΡΑ ήταν επιστημονικά άρτιο και η τεκμηρίωση των συμπερασμάτων τους δεν μπορεί να αμφισβητηθεί σε κανένα σημείο του, ανεξάρτητα από την προσπάθεια που καταβάλει ο  κ. Κρούσκος και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

    Οι κύριοι Διακομιχάλης και Τάτσης εξήγησαν τα κρίσιμα σημεία του πορίσματος και διέψευσαν κατηγορηματικά ότι προβλέπεται διαδικασία ενστάσεων, όπως διατυμπανίζει η άλλη πλευρά, επιτρέπονται μόνο διευκρινιστικές ερωτήσεις που μπορούν να υποβληθούν από τα εμπλεκόμενα μέρη εντός τριών μηνών.

     Δηλώνουν δε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι το πόρισμα των πραγματογνωμόνων του ΤΕΕ, που κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πληρώθηκαν εργασίες αξίας 354,000 χιλιάδων ευρώ που δεν έγιναν ποτέ, δεν μπορεί να αλλάξει και δεν θα αλλάξει, γιατί είναι πλήρως τεκμηριωμένο.

     Την συνέντευξη παρακολούθησε ο πρώην Δήμαρχος κ. Μιχ. Ζαΐρης, ο κ. Μαν. Μακρυλλός, η κ. Σεμίραμης Ψαρομπά, η κ. Μαρία Τρουμουλιάρη, ο κ. Γιάννης Γαλουζής, ο κ. Σάκης Ζερβός και επίσης ο κ. Κρούσκος.

    Μετά την τοποθέτηση των κυρίων Διακομιχάλη και Τάτση  έγιναν ερωτήσεις από τους εκπρόσωπους των Μ.Μ.Ε., Δημοτικούς Συμβούλους και από δημότες. Οι ομιλητές δέχτηκαν ερωτήματα ακόμα και από τον ίδιο τον κ. Νικ. Κρούσκο.  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!