Διακομιχάλης για ΧΥΤΑ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο υποψήφιος δημάρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης με θέμα το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων του ΤΕΕ για το ΧΥΤΑ.

Ο κ. Διακομιχάλης δήλωσε δικαιωμένος από το πόρισμα κατά 70% διότι όπως εξήγησε ο ίδιος έκανε λόγο για επιπλέον 500.000 ευρώ που δόθηκαν για έργα που δεν έγιναν ενώ το πόρισμα κάνει λόγο για 358.000 ευρώ.

Χαρακτήρισε έωλα τα επιχειρήματα του εργολάβου Νικόλαου Κρούσκου ο οποίος τόνισε ότι έκανε στροφή 180 μοιρών αφού αν και είχε πει ότι θα δεχόταν το πόρισμα του ΤΕΕ όποιο και αν ήταν τελικώς προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα γεγονός το οποίο τον καθιστά αναξιόπιστο.

 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!