Ποιος διοικεί αυτόν τον τόπο

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κύριος Δ. Διακομιχάλης με έκτακτη παρέμβαση του στο Τν12 κατάγγειλε το Δήμαρχο Γ Ρούσσο για σχέση διαπλοκής με τον εργολάβο κύριο Νικόλαο Κρούσκο. Αυτή η σκληρή θέση του κυρίου Διακομιχάλη έγινε μετά από το έγγραφο που σας παραθέτουμε….


 DSC00836

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο κύριος Διακομιχάλης κατηγόρησε με αυτήν την πολύ σκληρή δήλωση τον κύριο Ρούσσο γιατί τον κατηγόρησε ότι οι πράξεις και οι ενέργειες του χαρακτηρίζονται από απόλυτη καχυποψία ενώ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον κύριο Ν. Κρούσκο.

Ο κύριος Δ. Διακομιχάλης κατηγόρησε εκ νέου τον κύριο Ρούσσο για το αποτέλεσμα του πορίσματος. Πόρισμα το οποίο επιβεβαιώνει τις καταγγελίες των Διακομιχάλη και Τάτση για παράνομες πληρωμές ύψους 500 χιλιάδων ( επιβεβαίωσε τα 353.000 €) και τώρα η δικαιοσύνη με γρήγορους ρυθμούς πρέπει να αποδείξει σε ποιες τσέπες πήγαν οι τουλάχιστον 353.000€ σύμφωνα με το πόρισμα των πραγματογνωμόνων.

Γιατί ο κύριος Δήμαρχος εμπιστεύτηκε και δέχτηκε το ίδιο πόρισμα που του κατέθεσε ο κύριος Κρούσκος και δεν δέχτηκε το πόρισμα από τον «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ» κύριο Δημήτρη Διακομιχάλη; Τι του δίνει τέτοιο δικαίωμα; Ποιος είπε πως μπορεί ο Δήμαρχος να επιλέγει από ποιόν πολίτη θα κάνει δεκτό έγγραφο; Υποχρεωμένος είναι να αποδεχτεί και ας το βάλει στο ράφι αν δεν του αρέσει!!!

Τελικά ποιος κάνει κουμάντο στο νησί μας … ο κύριος Κρούσκος μέσω του Δημάρχου ή οι δημοκρατικά εκλεγμένοι αντιπρόσωποι, είτε σας αρέσει η φάτσα τους είτε όχι; Να μας απαντήσετε κύριε Δήμαρχε ώστε να γνωρίζουμε!

Απ’ ότι γνωρίζαμε μέχρι προσφάτως, οι δήμαρχοι έχουν δημοκρατικά φρονήματα και δεν διακατέχονται από συμπεριφορές και νοοτροπίες φασιστικές!

-ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΛΙΑΣ (επειδή το κείμενο ειναι λιγάκι σκληρό... να ξέρετε και ποιόν να στήσετε στο τοίχο)


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!