Δημαρχος Καλύμνου: μιλάει για AKTH TARPON SPRINGS... RECOMEX.. .ECUADOR... XYTA KAΛYMNOY??

Μεγάλες αποκαλύψεις είχαμε την Παρασκευή από τον ίδιο το Δήμαρχο στην εκπομπή της Παρασκευής στο κανάλι των κολλητών του. Μάθαμε πως τελικά ο Δήμαρχος δουλεύει …δουλεύει… μας δουλεύει ….όλη την ημέρα. Δηλαδή ξυπνάει χαράματα στις 9:00 το πρωί όπως δήλωσε ο ίδιος.

Στις τρεις πάει στο σπίτι να τσιμπήσει τίποτα και να ακούσει κανένα παραμυθάκι στο καναλάκι τους. Άντε να κάνει και καμιά παρέμβαση να διασκεδάσει τον κόσμο που περιμένουν πως και πώς να γελάσουν και λιγάκι! Μετά δουλειά πάλι!! Έχουμε και όλες αυτές τις εκδηλώσεις που πρέπει να πάει.

Τρέχει πανικόβλητα ο άνθρωπος και δεν προλαβαίνει. Από τα εγκαίνια της Ακτής Τάρμπον Σπρίνγκς μας πήγε στην καταστροφή στη  RECOMEX, πετάχτηκε και μια βόλτα μέχρι το Ecuador για να μας μιλήσει για οικονομικούς δολοφόνους (αν και εδώ μάλλον δεν το ήξερα πολύ καλά το παραμύθι που εξιστορούσε). Και όλα αυτά για να καταλήξει στο να μας πει ένα παραμύθι για το σκάνδαλο και την διαπλοκή του ΧΥΤΑ!  Τέτοια παραμύθια φίλοι μου μόνο από το Δήμαρχο στο Αιγαίο Τν. Δείτε το….    

Πάντα τέτοια Δήμαρχε!!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!