Όψεις & Απόψεις ... ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΥΤΑ και ΔΙΑΠΛΟΚΗ

Για ακόμα μια φορά ο δημοσιογράφος και φίλος Νικόλας Μακαρούνας οργάνωσε μια πολύ ωραία και αρκετά διαφωτιστική συζήτηση για το επίκαιρο θέμα του πορίσματος για το σκάνδαλο ΧΥΤΑ και την «διαπλοκή» γύρο από το όλο σκάνδαλο.

Είναι ολοφάνερο πλέον πώς και η παράταξη του κυρίου Γ. Γαλουζή αποδέχεται το πόρισμα και πιστεύει πως είναι απαραίτητη η παρέμβαση του εισαγγελέα πλέον για να καταλογιστούν κιόλας τα εξαφανισμένα 354.000 ευρώ. Ο κύριος Γ. Μαγκάκης δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του και τα είπε ξεκάθαρε μιλώντας για «διαπλοκή»! Ενώ ο Γ. Τάτσης απάντησε και εκείνος σε όλες τις προσπάθειες του εργολάβου και της Δημοτικής Αρχής να θολώσουν τα νερά.

Δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία και στις δύο παρατάξεις, τόσο του Δ. Διακομιχάλη αλλά και του Γ. Γαλουζή πως το Μεγα-Σκάνδαλο αυτό που έχει συγκλονίσει το νησί μας εδώ και 9 μήνες φέρει την απόλυτη πολιτική ευθύνη του ίδιου του Δημάρχου Γ. Ρούσσου για τους κάκιστους χειρισμούς του πάνω στο θέμα αυτό.

Η ανικανότητα του κυρίου Σ. Ζερβού να δώσει ικανοποιητικές και πειστικές  απαντήσεις πάνω στα ερωτήματα που προκύπτανε είναι ενδεικτικό της δραματικής θέσης που βρίσκεται σήμερα η παράταξη του κυρίου Ρούσσου που επιστρατεύοντας όλα τα μέσα προσπαθεί να αποφύγει την πολιτική του ευθύνη!

Δείτε λοιπόν όλη την εκπομπή Όψεις & Απόψεις του Τν12 και σχηματίσετε την δική σας άποψη…

Ευχαριστούμαι τον Νικόλα Μακαρούνα και το Τν12


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!