Το πάρτι των δήμων

Οι περισσότεροι πολίτες αυτής της χώρας το μόνο που γνωρίζουν για τον δήμο τους είναι ότι δεν έχει λεφτά. Η οικονομική διαχείριση των δήμων κρύβεται πίσω από δυσνόητους απολογισμούς και περίεργους κωδικούς. Μόνιμη δικαιολογία για τη χρεοκοπία ή τον υπέρμετρο δανεισμό είναι ότι «το κράτος δεν δίνει λεφτά».

Λες και οι φορολογούμενοι όλης της χώρας οφείλουν να χρηματοδοτούν τα αναρίθμητα πανηγύρια των αρχόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς με μηδαμινή απήχηση και τα πολλά σκάνδαλα που ετησίως αποκαλύπτει η έκθεση των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Το πάρτι τέλειωσε και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι δήμαρχοι οφείλουν να σεβαστούν εμπράκτως, δηλαδή με καλή διαχείριση, τα χρήματα των φορολογουμένων: να προχωρήσουν σε περικοπές δαπανών και να εισπράξουν τις οφειλές από δημοτικά τέλη, φόρους κ.λπ. Η κρίση, στην οποία συνέβαλε και η σπατάλη πολλών δημάρχων, δεν επιτρέπει άλλες επιλογές.

-kathimerini.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!