ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΧΥΤΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Δ.Σ.

Μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης του από την Τ.Υ ,όσον αφορά το πόρισμα των πραγματογνωμόνων του ΤΕΕ σε σχέση με το πόρισμα για το θέμα του ΧΥΤΑ ,ο Δήμαρχος θα ενημερώσει τόσο το Δ.Σ όσο και το τι μέλει γενέσθαι για το τι ακριβώς θα πράξει ο ίδιος όπως δήλωσε και σε πρόσφατη του απάντηση σε ερώτηση που του έθεσε ο ανεξάρτητος δ.σ. κ Γ.Γαλουζης στην συνεδρίαση του Δ.Σ. τις 4ης Αυγούστου, στα πλαίσια των ερωτήσεων των δ.σ προς τον Δήμαρχο. 

«Με πλήρη υπευθυνότητα ,καθαρότητα ,διαφάνεια και καθαρό βλέμμα προς τον οποιοδήποτε, θα κάνουμε αυτό που έχουμε να κάνουμε τόσο ως διοίκηση όσο και ως πρόσωπα και κυρίως ως πολιτικοί ,αφού το θέμα έχει πάρει πολιτικές διαστάσεις» ήταν μερικές από τις εκφράσεις του δημάρχου στην απάντηση του, προς την ερώτηση του κ Γαλουζη.
Συγκεκριμένα η ερώτηση του κ Γαλουζη προς τον Δήμαρχο ήταν η εξής: 
_- Εάν σκέφτεστε να ενημερώσετε το Δ.Σ για το πόρισμα των πραγματογνωμόνων του ΤΕΕ για το ΧΥΤΑ .
-Τι σκέφτεται να πράξετε ως Δήμαρχος από δω και πέρα; 
Απάντηση Δήμαρχου :
« Ο Δήμαρχος βρίσκετε σε διαδικασία ενημέρωσης από την Τ.Υ για το θέμα και μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία παρακολουθώντας παράλληλα το θέμα και ως γνώστης των πρόσφατων εξελίξεων , θα πρέπει πρωτίστως όμως να ολοκληρωθεί η διαδικασία ενημέρωσης, το οποίο είναι θέμα ημερών.
Και φίσκα με πλήρη υπευθυνότητα καθαρότητα διαφάνεια και κυρίως με καθαρό βλέμμα προς τον οποιοδήποτε θα κάνουμε αυτό που έχουμε να κάνουμε τόσο ως διοίκηση όσο και ως πρόσωπα και κυρίως ως πολιτικοί αφού το θέμα έχει πάρει προφανώς πολιτικές διαστάσεις»

-Παλμός της Καλύμνου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!