Μαύρη Μαυρίλα για την Παράταξη Ρούσσου

Μου το μετέφερε άνθρωπος του περίγυρου του κ. Ρούσσου. Ο δήμαρχος βρίσκεται σε βαθύ σκεπτικισμό και προβληματισμό μετά τα στοιχεία που έχει στα χέρια του από κάποιες δημοσκοπήσεις. Σύμφωνα με τα στοιχειά αυτά είναι πλέον γεγονός ότι...

η δυσαρέσκεια του κόσμο έχει δημιουργήσει μέτωπο που αγγίζει το ποσοστό του 70%, ενώ στην δεύτερη Κυριακή η ήττα της δημοτικής παράταξης θα είναι συντριπτική με διαφορά που θα ξεπερνά το 20%.

Εκείνο δε που βαραίνει ακόμα περισσότερο το κλίμα που επικρατεί και τους δημιουργεί εφιάλτες είναι η αναμενόμενη αντίδραση του κόσμου σε περίπτωση που το πόρισμα για το ΧΥΤΑ που αναμένεται να δημοσιοποιηθεί τις επόμενες μέρες επιβεβαιώνει τις σοβαρές καταγγελίες που έχουν γίνει.    

-Νησιωτική Διαδρομή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!