ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ?

Σύμφωνα με τα γκάλοπ που κυκλοφορούν ο Ρούσσος χάνει τις εκλογές τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Όσα ρουσφέτια και να κάνει, όσες ψεύτικες υποσχέσεις και να δίνει, όσες συναυλίες και φιέστες και να οργανώσει, όσο και να προσπαθεί το ΑΙΓΑΙΟ ΤV να τον αβαντάρει, η κατρακύλα της Καλύμνου, τα κάθε λογής σκάνδαλα και η συνολική ανικανότητα της παράταξης του είναι τόσο έντονη που η εκλογική του ήττα είναι αναπόφευκτη.


Ο κ. Ρούσσος όμως ως ικανότατος και αδίστακτος εκλογομάγειρας και ως άτομο που έχει αναπτύξει με την εξουσία μια νοσηρή εξάρτηση απεργάζεται οποιοδήποτε πιθανό σενάριο που θα μπορούσε να τον διατηρήσει στην δημαρχική καρέκλα και φαίνεται ότι τώρα παίζει το τελευταίο του χαρτί που δεν είναι άλλο από την κάθοδο της Ν.Δ στην εκλογική αναμέτρηση του Νοεμβρίου με δικό της ανεξάρτητο συνδυασμό.

Η τοπική Ν.Δ δια του πρώην προέδρου της του κ. Μακρυλλού δήλωσε εδώ και αρκετούς μήνες ότι δεν θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές αλλά πιθανότατα θα συνεργαστεί με κάποιον από τους τρεις συνδυασμούς. Για λόγους που μόνο ο κ. Μακρυλλός γνωρίζει η ιδέα της συνεργασίας ατόνησε έως ότου μηδενίστηκε. Όλοι λοιπόν πιστέψαμε ότι η Ν.Δ θα είναι απούσα με οποιαδήποτε μορφή από την εκλογική αναμέτρηση.


Ο νέος πρόεδρος της τοπικής της Ν.Δ κ. Χαλκίτης μαζί με ηγετικά στελέχη της ομάδας του ξεθάβει το θέμα της συμμετοχής στην εκλογική αναμέτρηση κάτι που βολεύει αφάνταστα τον κ. Ρούσσο αφού επηρεάζει έστω και ελάχιστα τους παγιωμένους εκλογικούς συσχετισμούς. Δημιουργείται λοιπόν εύλογα το ερώτημα τι εξυπηρετεί αυτή η πρόθεση για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές αφού δεν υπάρχει καμία πιθανότητα εκλογικής νίκης, σίγουρα θα έρθει τελευταία και μάλιστα με ατιμωτικό και απαξιωτικό ποσοστό για την παράταξη που δεν θα υπερβαίνει το 10%. ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ?Είναι απορίας άξιο τι ώθησε τον μέχρι πρότινος πολέμιο της δημαρχίας Ρούσσου ( τον κ. Χαλκίτη εννοώ) και μάλιστα σκληρότατο επικριτή του ( όταν απομακρύνθηκε κακήν-κακώς από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου) να προωθεί μια τέτοια κίνηση που μόνο ως δεκανίκι και καταφανέστατο αβαντάρισμα του Ρούσσου μπορεί να θεωρηθεί αφού είναι σίγουρη η ήττα η οποία θα είναι μάλιστα ταπεινωτική, εξευτελιστική, τρομερά ζημιογόνα για το κόμμα αφού το ποσοστό που θα πάρει θα είναι μονοψήφιος αριθμός?


Ως υποστηρικτής αυτού του κόμματος και πολλάκις ψηφοφόρος του αναρωτιέμαι ( και το ίδιο πιστεύω ισχύει και για πολλούς άλλους ομοϊδεάτες μου) αν έχουν δικαίωμα οι τοπικοί επικεφαλείς του κόμματος εξυπηρετώντας προσωπικές τους φιλοδοξίες και σκοπιμότητες να διασύρουν ένα κόμμα εξουσίας με εκατομμύρια υποστηρικτές οδηγώντας το σε τοπικό επίπεδο σε μία ατιμωτική ήττα που θα βάλει την τοπική οργάνωση σε περιπέτειες, θα απογοητεύσει τους οπαδούς της, θα καλλιεργήσει την εσωστρέφεια, και ίσως οδηγήσει στην διάλυση της. Και όλα αυτά για να δοθούν στο Ρούσσο έστω και ελάχιστες πιθανότητες νίκης ο οποίος με τους κολλητούς του ευθύνεται εξολοκλήρου για την καταστροφή της Καλύμνου.


Μένει να αποδείξει η τοπική της Ν.Δ εάν όντως ενδιαφέρετε για το καλό της Καλύμνου ή αν έχει παγιώσει και υιοθετήσει πλήρως την ιδεολογία του σημαίνοντος στελέχους της και πρώην υποψήφιου Δημάρχου του κ. Ζερβού. Δηλαδή το γλείφουμε εκεί που φτύνουμε.


Ασφαλώς και έχει το δικαίωμα και πρέπει η Ν.Δ αφού έχει τόσους οπαδούς στην Κάλυμνο να συμμετέχει στα κοινά του νησιού. Να συμμετέχει όμως όταν έχει πιθανότητες και δυνατότητες επιτυχίας και όχι όταν απλώς όταν εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες άλλων, προσωπικές φιλοδοξίες των στελεχών της, και δρα αβανταδόρικα σε υποψηφίους άλλων κομμάτων.


Υπάρχουν ικανά στελέχη στην Ν.Δ και υπάρχει χώρος αν θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά να ενταχθούν σε κάποιο ψηφοδέλτιο των ήδη τριών παρατάξεων που συμμετέχουν στις εκλογές. Ο καθένας μόνος του ας αποφασίσει τι θέλει να πράξει και ας κριθεί από τον Καλυμνιακό λαό για τις επιλογές του. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια θα είναι προδοσία και για το κόμμα και για την Κάλυμνο που αγκομαχά να απαλλαγεί από το ζυγό του Ρούσσου. Εκεί που έχει φτάσει η Κάλυμνος είναι ώρα ύψιστης ευθύνης και όχι προσωπικών σκοπιμοτήτων.


-Σταμάτης Εμ. Κουτούζης 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!