«ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΕΣΤΕΣ»!!!

Τι λέτε κύριε Δήμαρχε; Τελικά δεν πάτε καθόλου καλά! Μάλλον ο τίτλος που έδωσε η Τηλεόραση Κόσμος ταιριάζει απόλυτα … «ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΕΣΤΕΣ»!!!

 

Πόσο παράλογος μπορείτε να είστε ακόμα; Ανακοινώνετε την έναρξη του προεκλογικού σας αγώνα σε συνέντευξη τύπου -και καλά για την ΑΝΕΚ- και δέχεστε ερώτημα από δημοσιογράφο ενός καναλιού και έχετε την απαίτηση να θέσετε εσείς τα στενά πλαίσια και καλούπια για το τι θα σας ερωτήσει; Νομίζετε πως είναι όλοι οι δημοσιογράφοι σαν το «Δημοτικό Δημοσιογραφικό Δίδυμο»; Και εσείς ποιος ακριβώς νομίζεται πως είστε τελικά…ο «Πλανητάρχης Ρούσσος»!!

Μήπως εσείς παραβήκατε το όριο πρώτος ανακοινώνοντας πως με την συνέντευξη τύπου αυτή για την ΑΝΕΚ ξεκινάτε τον προεκλογικό σας αγώνα; Αλλά φυσικά δείξατε για ακόμα μια φορά την δημοκρατικότητα σας και κατά πόσο μπορείτε να συζητήσετε με νέους ανθρώπους που δεν έχουν διάθεση να σου χαϊδέψουν τα αυτάκια!!

Συνεχίστε λοιπόν έτσι. Σας παρακαλούμαι να μην αλλάξετε απολύτως τίποτε στην αρρωστημένη σας συμπεριφορά, και μόλις πλακώσουν οι «ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΕΣΤΕΣ», που θα έχετε ξεφύγει τελείως, θα είμαστε εκεί και εμείς να σας καταγράφουμε για να σας καμαρώσει όλη η Ελλάδα -και όχι μόνο- από τα ελεύθερα ΜΜΕ και όχι τα μικρά ΜΜΕ της πλάκας που εσείς κάνετε κέφι !!

*ΥΓ... Μην μπείτε στον κόπο να μας πείτε πως θίγεσαι βάναυσα! Τα έχουμε ξανακούσει στο παρελθόν και δεν μας ενδιαφέρει πια! Όπως δεν σας ενδιαφέρει εσάς που κατά επανάληψη θίγετε και προσβάλετε έναν έναν που τολμάει να έχει διαφορετική άποψη από εσάς!

-Φωνή του Καλύμνιου


Την ενόχληση του δημάρχου Καλυμνίων Γιώργου Ρούσσου προκάλεσε η ερώτηση  της συνεργάτιδας της τηλεόρασης ΚΟΣΜΟΣ Ειρήνης Καλοδούκα στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε για την ΑΝΕΚ και εξαγγέλλοντας την έναρξη του προεκλογικού του αγώνα. Ο κ. Ρούσσος ενοχλήθηκε όταν η Ειρήνη Καλοδούκα του ζήτησε να απαντήσει για θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα των κατοίκων της Καλύμνου.

-www.newskosmos.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!