Αδικαιολόγητη παρέμβαση / επίθεση Δημάρχου κατα κ. Γαλουζή

Ο Δήμαρχος Γ. Ρούσσος, φαίνεται έχει αρχίσει να νοιώθει και να καταλαβαίνει πως οι μέρες του στο θρόνο του άρχοντα τελειώνουν. Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να κρατηθεί στην καρέκλα του...

πετάγεται από κανάλι σε κανάλι κάνοντας απαράδεχτες και προσβλητικές παρεμβάσεις στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις όλων των αντιπολιτευόμενων πολιτικών του νησιού αλλά και κατά δημοσιογράφων.

Η τελευταία παρέμβαση/επίθεση κατά του κυρίου Γαλουζή ήταν ότι χειρότερο έχουμε δει ως τώρα από τον κύριο δήμαρχο. Απολαύστε το χύμα και καθόλου ευπρεπή τρόπο με τον οποίο επιτίθεται στον κύριο Γαλουζή με σειρά από άθλιους χαρακτηρισμούς.

Και ποιος ο λόγος; Επειδή τόλμησε να σχολιάσει και να αναδείξει θέμα με την νέα επιστολή της Περιφέρειας που παραπέμπει τον Αντιδήμαρχο Σκουμπουρδή.

Αυτό από μόνο του για τον κακοπροαίρετο δήμαρχο μας ήταν αρκετά για να πει στην τηλεόραση πως ο κύριος Γαλουζής είναι ότι χειρότερο για το νησί. Ενώ εκείνος είναι ότι καλύτερο για την Κάλυμνο;

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής και καμαρώστε την κατάντια ενός δημάρχου !    ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!