Απούσα η Δημοτική Αρχή απο το Νομαρχιακό Συμβούλιο

Στις 28 Ιουνίου είχε συνεδριάσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο Δωδεκανήσου στην Κάλυμνο με κεντρικό θέμα την Αναπτυξιακή Μελέτη της Καλύμνου. Παρόν ήταν ο καθηγητής του Πάντειου Πανεπιστημίου ο κύριος Ν. Κόνσολας και οι συνεργάτες του κ. κ. Αθ. Παπαδασκαλόπουλος και Γ. Χριστοφάκης, ο πρόεδρος του νομαρχιακού σ/λίου κ. Μπαμπάκας, ο περιφερειάρχης κ. Β. Μπρακουμάτσος και ο Νομάρχης κύριος Μαχαιρίδης.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας απουσίαζε «αδικαιολογήτως» η Δημοτική Αρχή ενώ παραβρέθηκαν στο Νομαρχιακό Συμβούλιο οι επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης  Δ. Διακομιχάλης και Γ. Γαλουζής. Επίσης για λογαριασμό της παράταξης του Μ. Μακρυλλού παραβρέθηκε η κυρία Σ. Ψαρομπά.

Να θυμίσουμε πώς με ομόφωνη απόφαση στις 21/4/2009 το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην γίνει παραλαβή της Α’ Φάσης της Αναπτυξιακής Μελέτης Καλύμνου που είχε αναθέσει η Νομαρχεία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο  να κάνει για την Κάλυμνο επειδή θεώρησε το δημοτικό συμβούλιο πως υπήρχαν παραλήψεις και λάθη στη μελέτη και ενώ επισημάνθηκαν δεν έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις.

Περίεργο όμως είναι, πως αν και ή απόφαση πάρθηκε ομόφωνα απ’ όλες τις παρατάξεις, δεν θεώρησε η Δημοτική Αρχή αναγκαία την παρουσία της στο Νομαρχιακό Συμβούλιο … να τιμήσουν τον καθηγητή του Πάντειου Πανεπιστημίου  που δούλεψε με την ομάδα του στην μελέτη και ας έχουν τις διαφωνίες τους σχετικά με αυτήν. Να κάνουν δηλαδή αυτό που θεωρείτε στοιχειωδώς αξιοπρεπές και πολιτισμένο. Αυτό πού έκαναν οι παρατάξεις τις αντιπολίτευσης.      

Να δούμε λοιπόν τι ειπώθηκε σχετικά με το θέμα αυτο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης Κόσμος...
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!