Άποψη μας: Έχασε την μπάλα ... και κάνει παρεμβάσεις ο Δήμαρχος Γ. Ρούσσος

Πανικόβλητος ο κύριος δήμαρχος τρέχει να προλάβει να κάνει τηλεφωνικές παρεμβάσεις στα κανάλι σε με υπερπροσπάθεια να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Φαίνεται από την «αγενέστατη» του συμπεριφορά απέναντι σε ένα νέο δημοσιογράφο που απλά δεν του χαϊδεύει τα αυτιά!

 

Μετά λοιπόν την «τιμή» που έκανε στον Νικόλα Μακαρούνα να ασχοληθεί μαζί του και να αναλύσει το ρεπορτάζ του για το πρόβλημα των καταστηματαρχών και την ΔΕΗ, μαζί με την πάντα χαμογελαστή και χωρίς διάθεση για αντιπαράθεση,  παρουσιάστρια του ΤV12, έκανε και δεύτερη παρέμβαση.

Έκανα λοιπόν την πλέον παράλογη παρέμβαση που έχω ακούσει ποτέ. Μειώνοντας το επίπεδο της όλης κουβέντας με την 1…2…3…4…σαχλές παρατηρήσεις για τον τρόπο που οργανώθηκε η συζήτηση, επειδή ντε και καλά πρέπει να δεχτούμε όλη πως η παράταξη Γαλουζή και η παράταξη Διακομιχάλη είναι μια επειδή έτσι θέλει ο κύριος Ρούσσος. Οπότε πρέπει να δίνεται ο διπλάσιος χρόνος στην παράταξη του να αναλύει το απόλυτο τίποτα.

Μήπως φταίει τελικά τ’ ότι δεν γίνεται οι συζητήσεις με συμμετοχή και των τριών παρατάξεων στο «ελεγχόμενο» από το Δήμο «μικρομάγαζο» του άλλου τοπικού σταθμού όπου μπορεί η παράταξη μέσα από τους εγκάθετους δημοσιογράφους να ελέγχει και να κατευθύνει την συζήτηση όπως τους συμφέρει;  Ποτέ δεν αντέχανε στο πραγματικό ελεύθερο διάλογο … γι’ αυτό και «την κοπάνησαν» από τις διαδικτυακές συζητήσεις, με την ουρά στα σκέλια που λέει ο λαός μας!

Πήρε και εν μέρη απάντηση από τον κύριο Γιάννη Μαγκάκη για αρρωστημένη αντίληψη της δημοκρατίας που έχει ο κύριος Ρούσσος. Ανυπομονώ να δω για την συνέχεια της παραλογίας του... να δούμε πόσο χαμηλά πια μπορεί να φτάσει ένας πολιτικός για να κρατήσει την καρεκλίτσα του!!      


*Για το θέμα αυτό, με αφορμή τη δημοσίευση μας σχολίασε και ο "Παλμός της Καλύμνου":

ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ. ΟΜΩΣ Η Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ.
Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ, ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΜΩ... Δείτε περισσότεραΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.
Η ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ "ΤΡΟΦΗ" ΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΥΓΙΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΟΡΝΕΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.
Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ (ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΕΜΑΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ) ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ. ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΚΟΙ ΟΙΣΤΡΟΥΚΤΟΡΕΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΙ.
ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΜΑΣ
ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΧΕΣΗ.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΣΜΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΑ ΑΥΤΗΣ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΡΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΌΠΟΙΑ ΑΝΆΜΕΙΞΉ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥΣ.
ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΎΜΕ ΜΕ ΓΝΏΜΟΝΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!