Ανακύκλωση Υποψηφίων και Πολιτικές Αλλαξοκωλιές!!

Στην μάχη για την συμπλήρωση των ψηφοδελτίων έχουν ριχτεί οι παρατάξεις στην Κάλυμνο εν όψη των Δημοτικών Εκλογών του Νοεμβρίου. Ιδιαίτερο προβληματισμό έχει δημιουργήσει η συμπλήρωση του υποχρεωτικού ποσοστού από γυναίκες στα ψηφοδέλτια. Αποτέλεσμα είναι να έχουμε τις πρώτες πολιτικές «αλλαξοκωλιές».

Άρχισαν οι μεταπηδήσεις των υποψηφίων από παράταξη σε παράταξη! Έτσι λοιπόν είχαμε την πρώτη εγκατάλειψη της παράταξης Δ. Διακομιχάλη για την παράταξη του Γ. Γαλουζή από την Μ. Αλεξανδράκη συμφωνα με τις πληροφορίες μας και δηλώσεις σε τοπικά ΜΜΕ.

Δυστυχώς απ ‘ότι φαίνεται πάμε τελικά για μεγάλη ανακύκλωση υποψηφίων συμβούλων και το «νέο» τελικά ίσως να μην είναι και τόσο νέο αλλά προϊόν ανακύκλωσης για όλες τις παρατάξεις χωρίς καμία εξαίρεση!   ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2020 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!