Γιώργος Νικητιάδης, ο άνθρωπος της πράξης και όχι της αερολογίας.

Χτές την Παρασκευή 21/05/10 ορκίστηκε ο νέος υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης, ενώπιον της πολιτειακής ηγεσίας. Αμέσως μετά την ορκομωσία έπιασε δουλειά. Δηλ. συναντήθηκε με τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γερουλάνο και εκτός των άλλων θεμάτων συζήτησαν και ένα Καλύμνικο θέμα πολιτισμού.

Το φλέγον θέμα του Κάστρου της Χώρας Καλύμνου και συγκεκριμένα του φωτισμού, των αγιογραφιών κλπ. Και μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Νικητιάδης ενημέρωσε τον Δήμαρχο Καλύμνου για το αποτέλεσμα της συνάντησης.
Αναμένουμε όλοι να δούμε επιτέλους τι θα γίνει με αυτό το θέμα που μας αγγίζει όλους τους Καλύμνιους. Αλλά εδώ γεννάτε ένα σημαντικό ερώτημα. Ένας άνθρωπος που μόλις ορκίστηκε μπόρεσε να συζητήσει για ένα τέτοιο θέμα με τον κατάλληλο υπουργό. Τόσο καιρό όλοι οι άλλοι αρμόδιοι- αναρμόδιοι γιατί δεν το κάνανε. Είχαν λιγότερη ευαισθησία σαν μη Δωδεκανήσιοι; Δεν είχαν και τις καλύτερες των σχέσεων με τους ντόπιους άρχοντες για να συνεργαστούν και να βρουν την επιθυμητή λύση;
Ένα συμπέρασμα βγαίνει από αυτή την ιστορία. Ένας άνθρωπος με ευαισθησίες για τα ντόπια προβλήματα τα έθεσε επί τάπητος και απότι φαίνεται θα έχουμε θετική κατάληξη. 
Τέτοιους ανθρώπους χρειάζονται οι πολίτες!!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!