Δεν τολμά ο Δήμαρχος Γ. Ρούσσος να διαγράψει την Μαρία Τρουμουλιάρη από την παράταξη του…

Είναι γνωστό ότι η Δημοτική Σύμβουλος της δημοτικής πλειοψηφίας –Μαρία Τρουμουλιάρη- εδώ και 2,5 χρόνια έχει κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας με το Δήμαρχο Γ. Ρούσσο, ενώ αρκετές είναι οι φορές που αντιτίθεται μέσα στο ΔΣ σε απόψεις και θέσεις του και καταψηφίζει προτάσεις του.

Μάλιστα η Μαρία Τρουμουλιάρη έχει ρίξει το γάντι στο Δήμαρχο Γ. Ρούσσος, και δημόσια έχει δηλώσει ότι θα παραμείνει στην Παράταξη μέχρι τέλος της τετραετίας, εκτός βέβαια αν ο κ. Ρούσσος προχωρήσει στη διαγραφή της.

Από την πλευρά του ο κ. Ρούσσος, δεν προχώρησε μέχρι σήμερα στη διαγραφή της, πιστεύοντας ότι έτσι δείχνει ένα δημοκρατικό πρόσωπο!!

Το τελευταίο διάστημα όμως παρατηρήσαμε ότι έχει αλλάξει τακτική και έχει δώσει εντολή στη γραμματέα του, η Μαρία Τρουμουλιάρη να προσκαλείται ως ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος στις διάφορες συσκέψεις και συναντήσεις και όχι ως δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας. Και φυσικά όσο αθώο και αν φαίνεται αυτό, σίγουρα κάτι άλλο έχει στο νου του ο κ. Ρούσσος.

Δια της πλαγίας οδού προσπαθεί να βρει τρόπο ώστε η Μαρία Τρουμουλιάρη να μην καταγράφεται στα πρακτικά του ΔΣ ως δημοτική σύμβουλος της συμπολίτευσης, που καταψηφίζει προτάσεις του, αλλά ως ανεξάρτητη.

Δυστυχώς για μια ακόμη άλλη φορά, προσπαθεί με διάφορα τεχνάσματα και μεθοδεύσεις να καλύψει την αυταρχικότητα και την αλαζονεία που τον διακρίνει.

- Νησιωτική Διαδρομή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!