Φωνή του Καλύμνιου και Σάκης Ζερβός βγήκαν «ON AIR»

Κύριε Ζερβέ ... ας προσέχατε!!! Δεν ξέρατε πως ο Kalymnians Voice δεν είναι πολιτικός και δεν μασάει τα λόγια του; Καιρός ήταν να τα ακούσετε αυτοπροσώπως. Θα παίρνετε τις απαντήσεις "ON AIR" από τώρα και πίσω!! Φάνηκε σήμερα πόσο ικανός είστε να "μην απαντάτε"!!


Καταλαβαίνουμε πως σας ενοχλεί ιδιαίτερα να εκφράζουν οι Καλύμνιοι τα παράπονα τους για τις αδυναμίες και λοιπά απερίγραπτα που κάνετε προσωπικά εσείς σαν πολιτικός αλλά και η παράταξη σας! Δεν πειράζει όμως.
Άλλαξαν οι εποχές και ήρθε μια Φωνή να ταράξει τα νερά ή μήπως να πω να σας αναστατώσει το μαγαζί!
Την επόμενη φορά που θα τολμήσετε να πείτε πως δεν είναι σωστά αυτά που γράφουμε, να περιμένετε και τον δικό μας αντίλογο. Οπότε να είστε έτοιμοι να δώσετε και καμιά απάντηση, όχι σαν σήμερα που αν και σας προκαλέσαμε να μιλήσετε αντρίκια και να δώσετε μια ειλικρινή απάντηση εσείς χαζεύατε στο άπειρο λες και ήσασταν άλλου κόσμου.
Δεν θα σας αφήσουμε να περιφέρεστε και να συμπεριφέρεστε όπως κάνατε τόσα χρόνια. Οι Καλύμνιου ούτε ηλίθιοι είμαστε, ούτε στραβοί είμαστε και δεν μπορείτε πια να εξαπατείται και να ξεγελάτε των Καλυμνιακό λαό με μια μαϊμού εικόνα που προβάλετε σαν παράταξη μέσα από το φιλικό σας τηλεοπτικό κανάλι και ξεστομίζοντας ανακρίβειες  που εύκολα θα καταρρίπτουμε.
- Γιώργος Ν. Λιάς

Και για να μην ξεχνάνε οι Καλύμνιοι ποιός είναι ο Σάκης Ζερβός: 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!