Τελικά κύριοι… τι ράτσα ΠΑΣΟΚ είστε;

Είναι κάπως παράξενο και σε καμιά περίπτωση τυχαίο ότι ο Δήμαρχος Γ. Ρούσσος και η παράταξη του με 1-2 εξαιρέσεις απείχαν για ακόμα μία φορά από ανοιχτή συζήτηση που διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ , με εισηγητές την νεολαία του ΠΑΣΟΚ και με συντονιστές τον κύριο Γιώργο Κασσάρα και τον Παλμό της Καλύμνου!!
Αυτό είναι το ενδιαφέρον τους για τις απόψεις των νέων του νησιού;; Χαρακτηριστική είναι και η απουσία του Αιγαίου Τν που δεν επιθυμούν οι δημοσιογράφοι του καναλιού να καλύψουν κάτι τόσο ανούσιο όπως οι απόψεις των νέων για τα προβλήματα του τόπου μας.

Στις συζητήσεις αυτές πάντα βρίσκονται πολιτικοί των άλλων παρατάξεων, Νομαρχιακοί σύμβουλοι ακόμα και Βουλευτές, ανεξαρτήτως κομματικών αποχρώσεων.  Να ευχαριστήσουμε λοιπόν αυτούς τους πολιτικούς που τιμούν την νεολαία του ΠΑΣΟΚ, την τοπική οργάνωση, τους εισηγητές αλλά και τους διοργανωτές των συζητήσεων, με την παρουσία και συμμετοχή τους.

Όμως για κάτι μεγάλα, τοπικά κεφάλια ΠΑΣΟΚικα του νησιού μας αμφιβάλω!

Αμφιβάλω κατά πόσο αντιπροσωπεύουν το ΠΑΣΟΚ, που θεωρητικά υπολογίζει και επιθυμεί την συμμετοχή της νεολαίας και γενικότερα παλεύει για την συμμέτοχη των πολιτών στα κοινά. Να σας χαίρεται ο Πρωθυπουργός και να σας δώσει ακόμα μια κομματική σφραγίδα. Προσωπικά αν και ψηφίζω ΠΑΣΟΚ αρνούμαι να ταυτιστώ με μια τέτοια ιδεολογία που εσείς τα κεφάλια εδώ τοπικά εκφράζεται!!

Τελικά κύριοι… τι ράτσα ΠΑΣΟΚ είστε;

-Γιώργος Ν. ΛιάςΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!