Οι «καραγκιόζηδες» με τα 1.000 πρόσωπα

Τον τελευταίο καιρό, παρατηρώ οτι το facabook έχει γεμίσει με βίζιτες, τσόντες, εθνικιστές, τραμπούκους και οτιδήποτε άλλο αισχρό παράγει αυτός ο πλανήτης! Αλλά κυρίως έχει γεμίσει με "μυστικούς πράκτορες" που υπηρετούν άλλους "μυστικούς πράκτορες" η οποίοι και αυτοί με την σειρά τους υπηρετούν κάποιους άλλους...πιο μυστικούς και απο τον James Bond! 

Ο λόγος για τους κρυφοπολυπρόσωπους καραγκιόζηδες που κυκλοφορούν με τα σιχαμένα προσωπεία τους ανάμεσα μας. Οι "κρυφοsisters" όπως τους λέω εγω, γιατί αν δεν ήταν "κρυφές", θα είχαν τα κότσια να βγούν και να εκφράσουν την γνώμη τους χωρίς να κρύβονται πίσω απο τις ελλεεινές τους μάσκες. Αλλά απ' οτι φαίνεται, δεν έχουν τα ανάλογα προσόντα να το κάνουν. Με αυτόν τον τρόπο κυρίες και κύριοι καραγκιόζηδες δεν θα καταφέρετε απολύτως τίποτα! Η λάσπη, τα ψέματα και η παραπληροφόρηση το μόνο που προσφέρει είναι να κάνει κακό σε αυτόν τον τόπο! Δυστυχώς για εσάς, σας έχουμε πάρει χαμπάρι και ενημερώνουμε τον κόσμο για το ποιοί είστε και ποιός είναι ο σκοπός σας! Καθόλου φιλικά Σάκης Κουκουράβας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!