Χωρίς Αυτοκίνητο ο Δήμαρχος

Μεγάλη αδικία τελικά! Θα τολμούσα να πω πως ακόμα και το κεντρικό κράτος τον παλεύει τον κακόμοιρο τον Δήμαρχο μας. Σύμφωνα με πρόσφατο νόμο του κράτους, απαγορεύεται δήμαρχος να έχει αυτοκίνητο με κρατικές πινακίδες και να το χρησιμοποιεί για σούρτα -φέρτα εκτός από υπηρεσιακους λόγους. Ακόμα πρέπει να κρατείται βιβλίο κίνησης όπου να καταγράφονται όλες οι κινήσεις του δημοτικού οχήματος και οι ακριβείς αποστάσεις των δρομολογίων. Ακόμα, απαγορεύεται να οδηγεί το δημοτικό αυτοκίνητο ο ίδιος ο Δήμαρχος αλλά πρέπει να έχει οδηγό που να τον πηγαίνει όπου κρίνεται αναγκαίο.

Οπότε, είτε θα υπακούσει στο νόμο και θα κυκλοφορεί με το σοφέρ αλλά τέρμα τα PIT-STOP για ανεφοδιασμό ή, θα πρέπει να αγοράσει δικό του αυτοκίνητο αλλά ξέχασα… δήλωσε σε τοπικό κανάλι πως δεν είναι σε θέση οικονομικά για τέτοιο άνοιγμα ή θα πρέπει να κάνει χρήση της δημοτικής συγκοινωνίας. Άντε αν είναι τυχερός να τον πάρει και κανένας περαστικός, αν και σας προτείνουμε ποτέ να μην σταματάτε στο δρόμο να βάλετε «hitchhikers» στο αυτοκίνητο σας. Δεν είναι ότι πιο ασφαλές...

Μάλλον έφτασε η ώρα να παραδόσετε τα κλειδιά ... του αυτοκινήτου μόνο ... για τώρα!!!

carkeys.533_copy 

     -Γιώργος Ν. Λιάς


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!